Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20- 30 éves férfiak szoktak udvarolni idősebb nőknek? Hány éves korig mehetnek fel?
Semeddig, a velemegy idős lányok jönnek be. Esetleg pár évvel fiatalabb. 14 a beleegyezési korhatár a legtöbb lány pedig 16evesen már..:D szóval🥱14töl
21F
Üdv, 40 éves férfi vagyok, de az a helyzet, hogy a huszas csajoknak szoktam udvarolni. Jó formaban vagyok, úgy érzem ahogy haladok a korral,úgy vagyok egyre kifinomultabb és karakteresebb, s egyre fiatalabb. Nem érzem magam 40-nek. Elárulok Nektek egy titkot. Az ember annyi éves amennyinek érzi magát.
Szoval nem udvarolok idősebb nőknek sose tettem mindig a velemegy vagy nalam fiatalabb. Na de majdnem egy tizest letagadhatok :)
Ésszerű és normális határokon belül. Na de az hogy udvarolok beszélgetek vagy szexelek 3 kulonbozo.
Beszélgetni lehet.. Udvarlás egy fokkal több.
Egyébként nem😐
32F
Egy 30 évesnél ami idősebbnek mondható az 40-50. Az anyakomplexus. Plusz párkapcsolatban nem nagyon udvarolgat az ember arra meg vele egy idost keres. Még egy husz(on) eves talán de ő se nagyon kéne max ha unatkozik..
Én nem . 30F
37 F vagyok.
Szoktam, de sokszor elhajtanak.
55 volt a plafon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!