Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyy tudnék udvarolni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyy tudnék udvarolni egy nálamnál 5 évvel idősebb lánynak?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, szűz. Az említett hölgy 20 éves egyetemista. Onnan ismerem hogy egy faaluban élünk és mindkettőnk szülei mezőgazdasággal foglalkoznak.

A lényeg az hogy ő számomra nem olyan mint a többi lány... Nincs kifestve, nem azt nézi, hogy mi a divat, egyszerűen én természetes szépségébe vagyok szerelmes. Kérdeztem már tőle hogy volt-e már barátja de azt mondta hogy nem, még az egyetemen is éretlenek a fiúk.(Ahogy elnézve a képeit a lánynak facebookon,megtudom érteni ezek a külsőségek De ami még jobban megfogott benne az az hogy ingyen segített az angolban mikor készültem a nyelvizsgára, tud főzni, holott a legtöbb esetben a fiatalok ilyenkor buliznak.És amit ebből ki akarok hozni az az hogy neki nem a divat a kinézet, hanem az a fontos hogy segítsen otthon a szüleinek. A lány interneten nem néz ki olyan jól mint élőben. Elmondtam neki azt hogy miért vagyok belé szerelmes és azt mondta hogy ő még nem is gondolt ilyenekrs és látszik mennyire érett vagyok.

Amitől félek az az hogy elvégezve az egyetemet a lányt megtalálja egy nála pár évvel idősebb férfi és nekem esélyem se lesz.

A kérdésem az hogy mit írjak neki ezek után?

2019. ápr. 21. 15:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Es még az lenne a kérdésem hogy lehet-e még nála esélyem, és az hogy hogyan beszélgessek vele.
2019. ápr. 21. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs esélyed, felejtsd el.

Egyébként pedig nulladik lépés: Ne a neten irkálj neki, hanem személyesen beszélgess.

De hansúlyzom, nincs esélyed, a lerázást már megkaptad

2019. ápr. 21. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Nyomi takony vagy hozza képest! Egy jófajta 20 éves lánynak minden ujjára jut egy igazi pasi pénzzel, kocsival és nem mellesleg aggyal rendelkeznek!
2019. ápr. 21. 19:06
 4/8 A kérdező kommentje:
De ti nem is olvastátok el teljesen amit írtam,trljesen éretlenek hozzá képest a srácok az egyetemen, és hogy engem eléggé érettnek tart.
2019. ápr. 21. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Éretnek tart mert téged apuci meg anyuci tart el és így kapsz zsebpénzt amiből viheted ide oda..
2019. ápr. 21. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:

"Elmondtam neki azt hogy miért vagyok belé szerelmes és azt mondta hogy ő még nem is gondolt ilyenekrs"

Elolvastam, lásd fent. Nem tekint férfinak. 20 éves, a 20-22 évesek se elég érettek neki (ebbe a témakörbe bele se megyek, mert az ilyen kislányok mentalitása több, mint gyerekes), bezzeg egy 16 éves majd igen...

2019. ápr. 22. 07:36
 7/8 A kérdező kommentje:

De egyébként, igen, engem apuci meg anyuci tart el, de csak a szükségest veszik meg.

A másik, az hogy beszéltem erről a lányal, és azt mindta hogy azért tartja a salyát korosttálya belülu fiúkaéretlennek mert nem lehet velük elbeszélegetni mert elhülyéskedik. Ésnvelem meg normálisan eltudott brszélgetni, szerintem elég komoly témáról....

2019. ápr. 23. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor ez kb még barátság szint. Én is tudtam komolyan beszélgetni már 14 évesen egy 30+ -os nővel attól ő még nem feltételezte azt hogy én potenciális férfi jelölt vagyok neki tojás héjjal a seggemen.
2019. ápr. 23. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!