Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyy tudnék udvarolni egy nálamnál 5 évvel idősebb lánynak?
16 éves fiú vagyok, szűz. Az említett hölgy 20 éves egyetemista. Onnan ismerem hogy egy faaluban élünk és mindkettőnk szülei mezőgazdasággal foglalkoznak.
A lényeg az hogy ő számomra nem olyan mint a többi lány... Nincs kifestve, nem azt nézi, hogy mi a divat, egyszerűen én természetes szépségébe vagyok szerelmes. Kérdeztem már tőle hogy volt-e már barátja de azt mondta hogy nem, még az egyetemen is éretlenek a fiúk.(Ahogy elnézve a képeit a lánynak facebookon,megtudom érteni ezek a külsőségek De ami még jobban megfogott benne az az hogy ingyen segített az angolban mikor készültem a nyelvizsgára, tud főzni, holott a legtöbb esetben a fiatalok ilyenkor buliznak.És amit ebből ki akarok hozni az az hogy neki nem a divat a kinézet, hanem az a fontos hogy segítsen otthon a szüleinek. A lány interneten nem néz ki olyan jól mint élőben. Elmondtam neki azt hogy miért vagyok belé szerelmes és azt mondta hogy ő még nem is gondolt ilyenekrs és látszik mennyire érett vagyok.
Amitől félek az az hogy elvégezve az egyetemet a lányt megtalálja egy nála pár évvel idősebb férfi és nekem esélyem se lesz.
A kérdésem az hogy mit írjak neki ezek után?
Nincs esélyed, felejtsd el.
Egyébként pedig nulladik lépés: Ne a neten irkálj neki, hanem személyesen beszélgess.
De hansúlyzom, nincs esélyed, a lerázást már megkaptad
"Elmondtam neki azt hogy miért vagyok belé szerelmes és azt mondta hogy ő még nem is gondolt ilyenekrs"
Elolvastam, lásd fent. Nem tekint férfinak. 20 éves, a 20-22 évesek se elég érettek neki (ebbe a témakörbe bele se megyek, mert az ilyen kislányok mentalitása több, mint gyerekes), bezzeg egy 16 éves majd igen...
De egyébként, igen, engem apuci meg anyuci tart el, de csak a szükségest veszik meg.
A másik, az hogy beszéltem erről a lányal, és azt mindta hogy azért tartja a salyát korosttálya belülu fiúkaéretlennek mert nem lehet velük elbeszélegetni mert elhülyéskedik. Ésnvelem meg normálisan eltudott brszélgetni, szerintem elég komoly témáról....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!