Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalásnak számít? Ti szakítanátok miatta?
Egy házibuliban egy ismerős srác egy fogadás miatt elfenekelte a barátnőmet. (Persze nem nagyon durván.)
Engem nagyon zavar, hogy ő ezt csak úgy hagyta, és azt fontolgatom, hogy szakítok vele, de a barátnőm nem érti, miért csinálok ebből ekkora ügyet.
Jogos, hogy ez engem ennyire zavar? Vagy tényleg én reagálom túl?
18 évesek vagyunk mindketten.
Ha kezdetben nem értette hogy miért nagy ügy hogy a seggét csapkodják bugyiban, akkor a jelleme és a kapcsolatotok mennyit ér?
Bsznám ki a pcsába az ilyet.
Ha nem tőle tudtad meg akkor még nem is őszinte, legközelebb miket fog titkolni? Szájra puszit?
Fiatal vagy, én sokat ismerkednék és válogatós lennék, persze az is fontos hogy fejleszd magad. Mert akkor tudsz megtartani egy normális nőt ha te is minél jobb jellem vagy, ha minden nap igyekszel fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!