Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez megcsalásnak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már kipróbálni pár dolgot a bdsm területről, de a barátnőm nem szeretné. Ezért arra gondoltam, hogy elmennék egy domina prostihoz, aki ezeket megadná nekem. Semmilyen szexuális kapcsolatra nem kerülne sor, csak elfenekelne, megostorozna, meg lepisilne. Elmondani nem szeretném a barátnőmnek, mert egyszer már megemlítettem neki poénból, de azt mondta, hogy akkor ő is félre kefél, úgyhogy nem jött át neki, hogy én nem szexelni akarok másokkal.

2023. szept. 7. 21:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%

Politikusok is csinálják. Annak számít? Nem tudom.. attól függ kit kérdezel.

A lepisilés miért jó?

Lehet a barátnőd szemébe nem maradnál férfi ha elfenekelne.

Nem foglak biztatni, hogy tedd amit akarsz ,de tedd amit akarsz

2023. szept. 7. 21:39
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
És az ostor nyoma nem fog látszódni?
2023. szept. 7. 21:48
 3/17 anonim ***** válasza:
62%
Te sem vagy teljesen százas, az fix.
2023. szept. 7. 22:04
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Ha a párod annak venné akkor megcsalás
2023. szept. 7. 22:06
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A #4-esnél a pont! A párod dönti el, hogy a saját értékrendjében mi számít megcsalásnak. Ezt csakis neki van "joga" mérlegelni senki másnak. Ha bebuksz akkor ő dönti el, hogy elfogadja-e vagy sem.
2023. szept. 7. 22:20
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
A megcsalás nem szexel vagy csókkal kezdődik ha em sunyi beszélgetésekkel
2023. szept. 7. 23:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha eltitkolsz valami szexuális kalandot amit ő nem fogadna el megcsalás természetesen.

Ha megbeszélitek ezt akkor nem az hanem nyitott kapcsolat.

2023. szept. 8. 00:56
 8/17 anonim ***** válasza:
51%

Hozzám rengeteg ilyen szub férfi jár. Volt egy pár akivel az óra után beszélgettem. Az elején a legtöbbjük így volt mint te hogy mit fog hozzá szólni a barátnő, de aztán annyira feszítette őket a bdsm iránti vágy hogy meglépték ezt a dolgot.

Ez csak egy megjegyzés volt, de ne vedd biztatásnak.

2023. szept. 8. 01:52
 9/17 anonim ***** válasza:
48%

Mennyi önkéntes fotelerkölccsősz van, mintha mindenki a zárdák rendjében élne. Legalábbis itt névtelenül tudnak arcoskodni.

Lényeg és tények:

-A hűség vagy hűtlenség nem megtörténik, hanem egy döntés következménye.

-Az emberi természet a testi vágyak területén nem monogám, ez egy felvett és erőltetett, a természettel szembe menő rendszer.

-Nem megfelelési kényszerből kell tennünk pl a hűséget, hanem meggyőződésből, de:

-A hűtlenség nem a testi vágyak kiélése elsősorban hanem a lelki összhang.

-Akár egy aktus vagy egy bdsm szeánsz is lehet ártalmatlan, hogyha az illető lelki és elvi oldalon a családjával marad, a párját szereti, stb. Ilyenkor a domina vagy az örömlány csak egy szexuális segédeszköz egy kvázi maszturbáshoz, nem egyéb.

2023. szept. 8. 08:09
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Ez is megcsalás. Szerintem!
2023. szept. 8. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!