Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez megcsalásnak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már kipróbálni pár dolgot a bdsm területről, de a barátnőm nem szeretné. Ezért arra gondoltam, hogy elmennék egy domina prostihoz, aki ezeket megadná nekem. Semmilyen szexuális kapcsolatra nem kerülne sor, csak elfenekelne, megostorozna, meg lepisilne. Elmondani nem szeretném a barátnőmnek, mert egyszer már megemlítettem neki poénból, de azt mondta, hogy akkor ő is félre kefél, úgyhogy nem jött át neki, hogy én nem szexelni akarok másokkal.

2023. szept. 7. 21:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az általad leírt szituációban igen, az.
2023. szept. 8. 09:19
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem keress másik lányt magad mellé, mivel hosszú távon ez nem fog működni. Ilyen bdsm játékok sok lányt izgatnak, engem is, és tuti találsz olyat aki jól érezné veled magát.
2023. szept. 8. 15:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem megcsalás. Próbáld megbeszélni a barátnőddel, hogy legalább egyszer próbáljátok ki a BDSM-t.
2023. szept. 9. 13:09
 14/17 anonim ***** válasza:
45%
Remelem párod megtudja es kibax
2023. szept. 9. 15:45
 15/17 anonim ***** válasza:
73%

Ő mit mondott, hogy miért nem szeretne téged megalázni? Mert ugye konkrétan erről van szó, hogy te azt szeretnéd, hogy megalázzanak.

Ezt kéne tudni, hogy ő miért nem partner ebben?

Szerintem egyébként ez is megcsalás.

2023. szept. 9. 16:07
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
Úristen xd megértem a barátnődet, én lehet ki is vágtalak volna már bácsi xddddd
2023. szept. 11. 00:32
 17/17 anonim ***** válasza:
6. Ahha, tehát gondolatbűnözés van?
2023. szept. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!