Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalásnak számít? Ti szakítanátok miatta?
Egy házibuliban egy ismerős srác egy fogadás miatt elfenekelte a barátnőmet. (Persze nem nagyon durván.)
Engem nagyon zavar, hogy ő ezt csak úgy hagyta, és azt fontolgatom, hogy szakítok vele, de a barátnőm nem érti, miért csinálok ebből ekkora ügyet.
Jogos, hogy ez engem ennyire zavar? Vagy tényleg én reagálom túl?
18 évesek vagyunk mindketten.
Én nem voltam ott, utaztam éppen, mások mesélték. Állítólag valamit játszottak, és a srác találta ki, hogy ez legyen a tét.
A barátnőm azt mondta, hogy szoknyát felhajtva bugyira kapott 5 ütést, szóval nem az volt, hogy egyszer megpaskolta nadrágban a fenekét, ezért is zavar a dolog, szerintem ennek már bőven van szexuális töltete is. Ő azt mondja, ez csak játék volt, és mivel fogadtak, "nem volt választása".
8 hónapja vagyunk együtt, eddig azt hittem, hogy mindkettőnk részéről komoly a dolog.
A kérdés tényleg az hogy kinek mi fér bele a kapcsolatába
Én szoktam fenekelni másokat is és a párom fenekére is rá csapnak ha olyan a helyzet de pontosan tudjuk hogy ami köztünk van az örök és ahogy őt fenekelem úgy nem tudja őt senki plusz ha előre leülnek a felek és beszélgetnek egymással elkerülhetőek a konfliktusok illetve szakítások
Mond el a párodnak hogy ez rosszul esett neked és a helyett hogy szakítanátok fenekeld el (5 ütést kapott mástól te fenekeld megállás nélkül 5 percig)
Nem örülnék neki de ha megérdemlem elviselném
A bántalmazás ott kezdődik amikor ököllel agyba főbe veri részegen a párját ha kiszabott büntetésként elfenekeli az semmilyen formában nem minősül bántalmazásnak főleg ha egy teljesen másik srác is rácsapott a seggére nem is egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!