Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire átlagos hogy egy nőnek 1-2 orgazmusa van egy aktus alatt?
71
Engedd el! Szexistenünk megállíthatatlan.
72. Igen :(
De hidd el, az 1-2 az tökre átlagos és szerintem bármelyik nőnek jó. :)
Nem a mennyiség, hanem a minőség számít. :)
69
Ezek biztos hogy csak képernyőn láttak igazi nőt vagy esetleg az anyukat.
Mi az, hogy 1-2 bármelyik nőnek jó? Nekem az még csak előjáték!
4 a minimum, vegyesen hüvelyi + csiklós. A pasim nyal, azután ujjaz, dug, újra nyal, újra ujjaz. Fél napig - egész nap, amennyi időnk van.
Mindig ilyen voltam.
Sajnos fiatal koromban a fiatal pasik nem tudtak kielégíteni, mert idióták nem tudták, hogy kell kielégíteni egy nőt!
55/N
74. Ne haragudj, de nem hiszem el hogy ennyi idősen így gondolkodsz.. ez eléggé tehetetlen hozzáállás. És a párod mennyi ideig szopod? Kap mélytorkot? A szádba élvezhet amiért ennyit kémyeztet? Úgy lenne fair. :)
23/N
"...átlagos hogy egy nőnek 1-2 orgazmusa..."
Ebből a részből tisztán látszik, hogy egy olyan fiú kérdezi, aki még nem volt nővel.
Utána kell nézni a stat.nak és kiderül az átlagos nőknek 60%-a van orgazmusa, abból a 60%-ból kb. 70-80% csiklói, ebből 90%-a egyszer van egy aktus során míg a hüvelyi orgazmusok szinte 100%-a 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!