Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány évek óta nagy dildót (18 cm hosszú és 5 cm vastag) használ, illetve a volt barátjának is nagyon nagy volt, akkor átlagos vagy kicsit átlagalatti pénisszel nem élvezné a szexet?
Nekem 14 cm hosszú és ~4 cm az átmérője.
Alapvetően tudom, hogy ez nem olyan rossz miért, viszont abban az esetben sem hogyha valaki hozzászokott a sokkal nagyobbhoz?
A volt barátjának 19-20 körül lehetett.
#1.
Azt sejtettem, hogy visszaszűkül, de akkor ez egyenesen azt jelenti, hogy a kisebb méretű pénisz is ugyanazt (vagy hasonló) az érzést tudja majd belőle kiváltani?
Egyébként most ismerkedek ezzel a lánnyal, főleg interneten keresztül, de egyszer már találkoztunk…
Élőben nem, de a neten mindent elmond és nem zavartatja magát.
Csak pl. a dildójáról magától küldött egyszer képet, és amikor mondtam hogy “ez jó nagy”, akkor mondta hogy az exének még egy kicsit nagyobb volt ennél is…
Lehetséges, hogy ezt azért csinálja mert Ő a nagyot szereti és ha nekem kisebb, akkor még most ki akar szűrni?
Ilyenkor illene említenem, hogy nekem pl. nem valami nagy?
#2.
Én nem gondolom, hogy kifejezetten kicsi lenne…
Szerintem átlagos, vagy annál csak kicsit kisebb, ami még nem katasztrófa.
Engem abszolút nem zavarna a méretem, csak ez a csaj megtetszett már és félek, hogyha egyszer eljutunk a szexig, akkor nem lesz neki elég (vagy esetleg így nem is akarja).
Az első visszakérdezésem; Szexeltél már vele?
Válaszom;
Nekem volt olyan barátnőm, aki velem "csalta" az élettársát. Annak a srácnak jóval nagyobb volt a farka, mint az enyém. Az enyém 15-16 körüli.
Anyagilag egy szinten voltam velük, tehát nem ez volt a motiváció, mielőtt bárki erre gondolna.
Szóval, csapj bele, ne szarozz!!!
3
És te mit mondtál, amikor ez az egész szóba került (online)? Csak simán hallgattál? Utalni sem utaltál rá, hogy neked kisebb? Ő nem kérdezte?
(Nem számonkérően kérdezem, csak érdekel.)
Jaj már megint a sok hülye.
Nyilván nem véletlenül célozgat a nő.
Fiam, ezt buktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!