Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai társadalom mit vár el egy átlagos vaginától? Elég ha ápolt?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 08:26
2/9 anonim válasza:
Ápolt, csupasz ha edzi a hüvelyizmokat az meg egy hatalmas bónusz
3/9 anonim válasza:
2es egy vagina hogy lehet csupasz?
4/9 anonim válasza:
Kit érdekel mit vár el a társadalom?
5/9 anonim válasza:
Ápoltság, ne legyen fertőzés (gomba vagy baktérium). Szerintem is szuper dolog az intimtorna és hasznos is.
6/9 anonim válasza:
A társadalom nem vár el semmit. A társadalmat egyének alkotják, egyéni ízléssel és preferenciákkal. Az emberek nem egyformák, mindenki mást szeret, vagy épp vár el.
Nőként egyébként soha nem az érdekelt, mások mit várnak el, azért olyan amilyen (én speciel szőrtelen vagyok mindenhol), mert én így szeretem, nekem így jó. Miért kellene foglalkoznom azzal, hogy mások mit várnak el?
7/9 anonim válasza:
Hogy fogadja be a péniszt gyakran és mélyen.
8/9 anonim válasza:
Hogy legyenek jó nagy cicanyelvei! F
9/9 anonim válasza:
Annyit hogy minél kevesebb farok járjon benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!