Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány évek óta nagy dildót (18 cm hosszú és 5 cm vastag) használ, illetve a volt barátjának is nagyon nagy volt, akkor átlagos vagy kicsit átlagalatti pénisszel nem élvezné a szexet?
Nekem 14 cm hosszú és ~4 cm az átmérője.
Alapvetően tudom, hogy ez nem olyan rossz miért, viszont abban az esetben sem hogyha valaki hozzászokott a sokkal nagyobbhoz?
A volt barátjának 19-20 körül lehetett.
#9.
Nem én a saját méretemről nem mondtam semmit, szerintem elég ciki lett volna ezek után felhozni…
Na mindegy, igazából ha összejön a szex, akkor majd kiderül hogy hogy áll a méretemhez.
Köszi a válaszokat!
11
Huh, hát nem tudom, én így nem is mernék nagyon belemenni a dologba... Mármint addig, amíg ezt nem tisztáztuk. Normál esetben szerintem ezt nem kell előre megbeszélni, de ha már így alakult, hogy ő megmutatta a dildóját (wtf) és megemlítette az exe méretét (wwttff), akkor már ott van ez a téma az előtérben.
És ne hidd, hogy nem érthetlek meg, mert nekem volt exem, aki jópárszor beszólt a tág puncim miatt. (Ami egyébként annyira nem tág, no mindegy.)
9-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!