Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól még, hogy valaki a nagyobb és vastagabb péniszt szereti (18-20/4.5-5 cm) -amivel nincsen baj- még el tud élvezni egy átlagos 15/4 cm körüli pénisztől?
Tehát ez a 15/4 cm, ez már mindenkinek elégnek “kell” legyen?
Ha pl. van egy nő, aki a jóval nagyobbat szereti (18-20/4.5-5), de olyan fiúba/férfibe szeret bele akinek csak 15/4, akkor ez neki is csak egy kisebb kompromisszum? Tehát lehet nem ez a kedvenc mérete, de ki tud vele elégülni? (Nem feltétlenül csak hüvelyi orgazmusra gondolok a kielégülés alatt, tudom hogy a legtöbb nőnek nincs)
Vagy lehet olyan nő is, aki még ekkorával is totál képtelen kielégülni és mindenképpen nagyobb kell neki?
Előre is köszi a válaszokat!
#1.
Nem a kérdésre válaszoltál, hanem megkerülted azt…
Ha valaki felvállaltan a 18-20 centiset szereti, akkor nem, nem mindegy neki totálisan a méret, nem csak annyi számít neki hogy foglalkozzanak vele!
A nők a phaszméretre, pénzre ( ők anyagi biztonságnak hívják)
Csak ezeket maguknak se merik bevallani
Szerintem a válasz igen, ha elvonatkoztatunk a megadott, konkrét számoktól.
DE egy nagyon fontos dologra felhívom figyelmedet: mivel szexualitásról van szó és emberekről (akiknek egyéni izléseik és anatómiai adottságait vannak úgy nőnek mint férfinak), ezért kb semmire sem mondhatod, hogy KELL
Nagytól és kisebbtől se tudtam szex közben elmenni
De az átlagosat is élvezem és megfelel
Jézusom. Az nem tűnt fel, hogy direkt idézőjelbe írtam, hogy kell?
Arra lennék kiváncsi, hogy van e olyan, hogy egy nő NEM tudja élvezni ezt a 15/4-es méretet, mert csak nagyobbat tud?! Vagy ha az egyéni ízlése alapján ugyan a jóval nagyobb szereti (amit tiszteletben tartok), attól még ha úgy hozza az élet akkor egy kisebbet is tud?
Nem másra vagyok kiváncsi, hanem erre… Nem értem miért kell direkt félreérteni a kérdést.
#9.
A saját válaszodban mondasz magadnak ellent…
De egyébként is, ezek már kismilliószor hangoztatott közhelyek, amiket mindenki tud.
Neked sem sikerült értelmezni a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!