Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire átlagos hogy egy nőnek 1-2 orgazmusa van egy aktus alatt?
én a "importance" diagramot tudom értelmezni.. durva hogy 20 meg 30% nak nem fontos egyáltalán az orgazmus.. olyannyira hogy el se hiszem :D
a 2. at amit írtál.. azt értelmezni se tudom..
102. Nyugi, nekem párom van, veled ellentétben.
Szép mérete van és tudja használni. :)
A maszturbálás nem adja vissza ezt az orgazmust. :/
A dagiknak nagy fallosz kell, mert azt az 5 centi vastag hájréteget is át kell hidalni.
Mondjuk nekem sem kicsi, de egyszerűen gusztusom nem lenne hozzá.
Hogy mennyire átlagos? Nem tudom, mondjuk az elhízottság mennyire átlagos? Magyarországon eléggé, de mondjuk Dél Koreában alig vannak túlsúlyosak. Japánban pedig büntetik azt a céget aki kövéreket foglalkoztat
Szóval ez azon is múlik hogy kiről vagy kikről van szó. Értsd: nem mindegy kivel szexel a nő, és az is számít ő milyen nő (genetikai adottságok az orgazmuskészségre, mentálhigiéné, kommunikációs hajlandóság)
Akikel eddig voltam (15-20 nő), azoknál átlagosan 2 orgazmus alkalmanként biztos összejött. Csiklós, hüvelyi minden beleszámolva, mert sajnos nem mindenkinek tudtam megadni a hüvelyit. Sőt volt egy csaj, akinél teljes kudarc volt. Pedig én megtettem mindent, amit tudtam. Ezért is írtam fentebb a mentálhigiénés dolgokat
Hetero férfi
96 :DDDDDDDDDDDDDDDDD nemááár megfulladok a röhögéstől...
AM nem igaz.. a duciknak ugyanúgy megvan a hüvelyméretük.. semmi köze ahájréteghez.. az a bőrhöz tartozik. az 5 rétegű elszarusodó hámnak van zsírrétege a hüvely másféle hám :)
Igen, van zsírrétege. Van akinek 5 centi! És nem 5 réteg, de ez mindegy is.
Fogd már fel, hogy a kövérekhez nem lehet rendesen hozzáférni. A háj csökkenti a pénisz begelyezését (hossz % -ban)
Egy átlagos pénisz esetében ez simán eredményezheti, hogy kétharmadát nem tudod a hüvelybe tolni, mert a háj ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!