Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire átlagos hogy egy nőnek 1-2 orgazmusa van egy aktus alatt?
Amúgy nem értem mit kell itt minden választ lepontozgatni.
Leírtam én is például hányszor szoktam elmenni aztán tessék 🤣🤣 pedig tényleg igaz. Egy orgazmuson mindig szokott lenni mert ez alap ha együtt vagyunk a párommal. Van hogy kettő is. Nem kell félre érteni, az női orgazmus nem csak úgy keletkezik általában hogy hopp és kész. Akkor van kettő ha ő akarja hogy legyen és tesz érte. Értsd: az egy is általában nyalással. Nem vagyok olyan szerencsés hogy a f.rkán csak úgy el tudok élvezni attól, hogy dug. Szóval 2. akkor van ha ő vagy én izgatja a csiklóm kézzel vagy valami játékkal.
És igen volt már 4 is, mert olyat játszottunk, hogy minél több legyen. De azért rendesen meg kellett dolgozni 😅
Magamnak meg egyszer játszottam 6ig. Na és akkor mi van? Nyilván nem ez az általános de attól volt ilyen is.
31
Nyilván a legtöbb nő csiklóval megy el 2-3 akár. Nem a te válaszoddal van a bajom, hanem pl 17essel aki szerint minden partnere elment több mint 4x a csak a farkától.
40es
A legtöbben nem tapasztaltak vagytok hanem hazugok.
Na mi van 39
Törölték az kis válaszaidat? :((
#42 Nem mondod,hogy te jobban tudod nálam 😅😅
Gondolom te is csak a negatívot nyomod , de a csajod meg szinleli,hogy minnél előbb békénhagyd🙂
2 perc alatt nem is fog müködni, ha ilyen gyorsan elszülsz 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!