Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem de nem tudom kitől?!
A lényeg hogy van egy 3 éves kapcsolatom már kb ugy fél éve a párom rágta a fülem hogy menjünk el swinger klubba, adódott egy alkalmunk és elmentünk, fogamzás gátlót már elötte kb két hónapja nem szedtem…
Most 10 hetes terhes vagyok…
Ezt hogy mondjam el neki ? Vagy mit kéne csináljak? Eluralkodott rajtam a pánik! teljes tanácstalan vagyok… mivan ha nem is a páromé a baba?!
A párod tudta hogy nem szeded?
Végül is Ő rágta a füledet,tudhatja hogy benne van a pakliban.
"Drágám! Terhes vagyok." --Így.
Aztán kezd az infóval amit akar. Már előttem is leírták, hogy ha ő akarta ennyire a swingerezést, akkor ne csodálkozzon.
Írd már le légyszi melyik swingerben voltatok! Tényleg kíváncsi vagyok rá. Nagyon tré hely lehet, ha ott az a morál hogy nem húznak gumit. (Van sejtésem) Mi a TikTak-ba járunk, ott mindig van gumi bőven.
53
A 39 ben leírta hogy Szigetvár mellet, egy kis faluban volt a swinger klub!
Ez az életében nem volt swingerben...
Ha en lennek a parod akkor vege lenne a kapcsolatnak mert mas gyereket nem nevelnem fel.
Abortusz, vagy orokbeadas, vagy ha a parodnak okes a dolog akkor bovul a csalad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!