Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem de nem tudom kitől?!
A lényeg hogy van egy 3 éves kapcsolatom már kb ugy fél éve a párom rágta a fülem hogy menjünk el swinger klubba, adódott egy alkalmunk és elmentünk, fogamzás gátlót már elötte kb két hónapja nem szedtem…
Most 10 hetes terhes vagyok…
Ezt hogy mondjam el neki ? Vagy mit kéne csináljak? Eluralkodott rajtam a pánik! teljes tanácstalan vagyok… mivan ha nem is a páromé a baba?!
Éppen csak az járt az eszemben hogy éljem túl az estét stresszben voltam nem a védekezéssel foglalkoztam meg a gumival… ebben belátom hibás vagyok
De nem e miatt tettem fel a kérdést!! Hanem mivel több férfi is érintett a dologban mit kene tennem ha nem a páromtól van?!!
Hülye dolog, de hányan élveztek beléd?
Pasid+ ?
Ő akarta, vállalja a következményeit, hogy esetleg egy vadidegen gyerekét fogja nevelni. Én ezt mondanám.
Amúgy biztos pont akkortájt volt a fogantatás?
Meg mondom nemibetegségre szűrjetek, hepatitis, szifilis, hiv, meg a legvalószínűbb a hpv, annak akár több változata is. A gyerekre még 2 heted van eldöntsd akarod e, bár a vele jaró procedúra miatt talán annyi se. Én megtartanám, és mondom ezt mondanam hogy nem tudom kié, de te akartad, így jártál. Ő nem tehet semmiről.
Elmondod a pasidnak. Ha kiakad rávilágítassz hogy ő is akarta hogy odamenjetek és ő se figyelt arra hogy egy másik pasi óvszerben d.gja e a nőjét akiről nyilván tudta hogy nem szedi már a tablettát.
Megkérdezed hogy mindezek fényében megtartsátok e a gyereket mert nem biztos hogy tőle van. Ha igen akkor minden oké. Ha nem akkor eldöntöd akarsz e egyedülálló anyuka lenni.
Az nyilván nem opció hogy az igazi apukát előkerítsd ha nem a párodé a gyerek.
Tudsz magzati DNS tesztet csináltatni, 800 ezer Ft.
Ha nem párodé a baba, akkor azt legjobb bevallani, sokkal rosszabb ha ő jön rá titokban végzett DNS tesztel. Olyan olcsók már a sima DNS tesztek, hogy elég sok férfi diszkréten megcsinálja. Csak egy kis vattás pálcikával mintát vesz a gyerek szájából, egy másikkal meg a sajátjából, aztán postázza, ez kb. 50 ezer Ft csak olcsóbb helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!