Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem de nem tudom kitől?!
A lényeg hogy van egy 3 éves kapcsolatom már kb ugy fél éve a párom rágta a fülem hogy menjünk el swinger klubba, adódott egy alkalmunk és elmentünk, fogamzás gátlót már elötte kb két hónapja nem szedtem…
Most 10 hetes terhes vagyok…
Ezt hogy mondjam el neki ? Vagy mit kéne csináljak? Eluralkodott rajtam a pánik! teljes tanácstalan vagyok… mivan ha nem is a páromé a baba?!
Érdekes... a klubokban mindenhol hegyekben áll az óvszer és a pasik külön figyelmeztetés nélkül felveszik. Maximum akkor nincs valakin gumi ha az adott pár külön mondja a pasinak hogy a nélkül szeretné (s a pasi esetleg belemegy - de sokan kihagyják ilyenkor a storyt).
Azaz ha te tudván hogy nem szeded a tabit direkt gumi nélkül dugtál akkor így jártál. Ha nem mondtátok a beszállóknak gumi nélkül szeretnétek akkor a párodék a baba. Ilyen egyszerű a történet.
Én nem tudom ezt elképzelni, hogy ez "valós".. lehet velem van a gond. Érted.. elmész egy olyan helyre ahol valószínűleg szex lesz és tudod, hogy már nincs ami védjen, de egyszer sem jut eszetekbe, hogy teherbe lehet esni??!
Mégis hogyan?!?! Felnőtt emberek vagytok elvileg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!