Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyam eltiltott a pasimtol mert terhes lettem tole. Mit tehetnek hogy ne legyen merges ra?
hány éves vagy?
mi lesz a babával?
dolgoztok mind ketten? van félretett pénzetek saját lakásotok?
gondolom nem múltál el 18
24n
felesleges fogamzásgátlóval tönkre tenni a szervezetedet
az óvszert rendeltetés szerűen kell használni
a megszakításos szex meg nem védekezés
a gumit se úgy kell használni h előbb beteszi gumi nélkül aztán felhúzza a gumit
6 éve élek nemi életet de soha nem szakadt el óvszer szex közben. több fajtát próbáltam volt heves és lágy szex baleset nem volt
Anyud nem azért mérges mert teherbe estél hanem azért mert a párod nem vigyázott rád. és felelőtlenűl bele vitt olyanba amiről szerintem te is tudod h nem biztonságos. Szóval TE is hibás vagy
A védekezés két emberen múlik. Nyilván nem védekeztetek, aminek te voltál az egyik oka, a másik meg a barátod. De mivel te a lánya vagy, téged emiatt nem lökhet el magától, ezért a barátodat próbálja meg távol tartani tőled. Viszont hogy őszinte legyek, jól is teszi. Addig ne pasizz és ne élj nemi életet, amíg nem leszel tisztában alapvető dolgokkal. Ha ezeket megtanultad, akkor lehet barátod és nemi életed.
És lehet ezt a szülőre fogni, hogy ő hibázott, de hány fiatal nagyon is tisztában van a védekezési módokkal, mégis megszakítással vannak együtt, mert a pasi nem szeret óvszert húzni, a lány meg nem szed fogamzásgátlót. Nem hiszem, hogy ez a szülő hibája lenne. Vagy az, hogy esetleg a fiatallal nem is lehet beszélni a szexről, mert nem akar a szüleivel beszélni erről.
#6, neked kellene a gumit is venni??? Jó kis barátod van, nem mondom... Ő nem tesz semmit, oldd meg te ha nem tetszik. Megértem anyud hogy tilt tőle...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!