Veszélyeztetett terhes vagyok, (12 hetes), vérezgetés miatt. Az orvos eltíltott minket a szextől, még az elején, de nem mondta meddig. Meddig?
Szia!
Én 16 hetes vagyok, hasonló tünetekkel, mi kórházban is feküdtünk ez miatt, de úgy néz ki minden rendben van azóta.
Az orvosi utasítás nem örökre szól, te fogod érezni mikor mit tehetsz meg.Nekünk sem mondott időt de legalább 1 hetet hagy a picinek.Szerintem ha agyógyszert elhagyhattad baj nem lehet.Pihenj sokat, ne ugrálj, ne hajladozz, a pici érdekében
Szerintem mindenképp az orvosoddal egyezetess! Mi nem tudhatjuk, hogy van a szervezeted...
De ha minden rendben van, akkor gondolom lehet majd.
És finoman így is lehet, ha nem is közösülni, de simogatni egymást. Amíg gond van, kerüld az orgazmust, de mást lehet, ami kellemes.
Szia! én ugyanebben a szituban vagyok. Véreztem is gyógyszert is szedftem a duphastont, és már abbahagytam de csak 2 hete hagytam abba. Múlt héten rákérdeztem mert régebben nekem is azt mondta a doki hogy tilos, és hát... most azt mondta.. hogy nagyon óvatosan... én is már vágynék rá, de az engedély ellenére nem merek együtt lenni a paárommal, pedig 17 hetes vagyok már és már a baba is mozog érzem!
Kérdezz rá legközelebb, de szerintem ugyanezt fogja mondani. Az biztos ha miattunk lesz baja a babának megzakkanunk.. nem??? Én nem merem ezt kockára tenni. Esetleg próbáljátok meg másképp kielégíteni egymást, ha azt mered.
De ha nem vagy teljesen nyugodt akkor te is tudod, nem tudsz majd ellazulni igazán.
Sok sikert! Boldog babavárást!
17 hetes veszélyeztetett kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!