Mit nem szabad veszélyeztetett terhes csináljon? Nektek mit tiltott meg az orvos?
Például a lépcsőzést. Nekem nagyon sokat kellett feküdnöm és az utolsó hónapot kórházban töltöttem. Csak addig kelhettem fel,amíg kimentem a wc-re,meg este zuhanyozni.
18 hós lányok anyukája
Az én orvosom megtiltotta a lépcsözést ami elég nehezen megy mert a 4-en lakunk:)
Aztán az emelgetést a sok mászkálást,és az ittoni munkát is csak szép kényelmesen csinálhatom,ami nehéz vagy fárasztó azt átválalta a férjem.Ja és a szexet is megtiltotta.
Csak feküdni lehetne egész nap.De az meg nem olyan könnyű.
32h kismama
Nekem is: szex, lépcső, munka, emelgetés. Szigorú ágynyugalmat írt elő.
21h km
Nagyon frappánsan válaszoltál a végén kedves kérdező:))))
Tök jóóó:D :D
Na látod legalább a humorérzéked nem hagyott még cserben:)
Én 23 hetes vagyok és veszélyeztetett de már nagyon unom én is a "semmittevést"
Lehet még visszasírjuk? :D :D
visszasírjátok nyugi! :))))))))))))))))) én utoljára a kórházban aludtam ki magamat rendesen, na persze a megszületése előtt! :))))))) azóta buli az élet, főleg mivel a kislányom mellett van még egy 3éves ördögfiókám is.
Kitartás, tényleg nagyon megéri, bármikor bevállalnám újra az a 3hónap kórházat ha garantálnák a sikert!
Augusztusban jelentkezni a pici "végeredményekkel" !!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!