Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem de nem tudom kitől?!
A lényeg hogy van egy 3 éves kapcsolatom már kb ugy fél éve a párom rágta a fülem hogy menjünk el swinger klubba, adódott egy alkalmunk és elmentünk, fogamzás gátlót már elötte kb két hónapja nem szedtem…
Most 10 hetes terhes vagyok…
Ezt hogy mondjam el neki ? Vagy mit kéne csináljak? Eluralkodott rajtam a pánik! teljes tanácstalan vagyok… mivan ha nem is a páromé a baba?!
Kicsit sántít a dolog
Ugyanis ezeken a helyeken az óvszer használat kötelező
Azt sem tudod mi a falu neve?
Nagyon hihető, ezek a kis falvak teli vannak swinger klubokkal!:D
Nézd a jó oldalát, legalább most már a babavárót feltudod venni ...
Máskor figyelj jobban ne csak a lábad tedd szét ...
Ha az unokatesók meg a bátyaid ,öcséid megcsinálnak ,az attól még nem swinger klub .
Dik:)
#39 Szigetvár mellett semmiféle swinger klub nincs, Magyarországon Bp-n és környékén van 4 nyilvános, 2 zártkörű, Szegeden 1, Mohácson (ha még nyitva) 1 és slussz-passz. Ennyi klub van.
Ezen felül rendszeresen megtartott bulik vannak Délegyházán, Olaszban, Szentkirályon, Mohácson, Békéscsaba mellett stb. (meg Bp-n elég sok) - de azok nem klubok hanem privát rendezvények, ahol alkalmilag bérlik ki az adott helyet.
A pontosítás kedvéért: te nem klubban voltál, legfeljebb valami privát buliban ahol több pasi volt és a résztvevők nem húztak gumit. Így jártál.
Arra nem gondoltal, hogy el is hagy? Meg ha az ove is, nem biztos hogy kell neki a gyerek, sem te :( marmint az egeszbol kiindulva, hogy ez az o otlete volt, egy szereto, huseges odaado pasi nem tesz ilyet.
Amugy csak DNS teszttel derul ki.
De szerintem BESZELD MEG VELE FELNOTT EMBER MODJARA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!