Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kapcsolatban élnek és kielégítetlenek beletörődnek ebbe, vagy megpróbálnak ellene tenni és ha igen hogyan?
Ejha, kicsit elmentek más irányba a dolgok, úgy látom. Ez egy válasz szekció ahol nem egymást kellene szidnunk és provokálnunk, hanem a kérdezőnek megírni a véleményünket, válaszunkat.
Másrészről kedves kérdező.
Jómagam is időnként kielégítetlennek érzem magam, ez sok esetben függhet a párunktól is de akár saját magunktól. Nálam az a helyzet, hogy egyszerűen csökken a libidóm, és inkább lelki értelemben tudom azt mondani, hogy nem vagyok elégedett. Szóval elég nehéz megválaszolni ennyi információból a kérdést. Én próbálok tenni ellene, mert tudom, hogy velem van a gond. Ha a párommal lenne akkor beszélgetnék vele, hogy miért alakult ki a helyzet, ő mit érez. Tudom, hogy nem könnyű erről beszélni, de hidd el, ha nem vagy elégedett valamivel a kapcsolatodban az látszik rajtad, és ő is érezni fogja. Azt tudom tanácsolni, hogy ha menekül a téma elől akkor lassan vezesd rá.. ne a szexxel kezd, hanem mondjuk kezd ott, hogy nem érzed jól magad, érezzen együtt veled, te is vele és ezt követően próbáld finoman felhozni, hogy úgy érzed valami nincs rendben.
Nálam megoldási lehetőségként sokminden szóba jött:
- kommunikáció
- egy kis távolság (mindketten egy hétig a szüleinknél voltunk, hogy ha nem tudunk együtt lenni akkor utána a hiánya feléleszti a vágyat)
- más pózok, ötletek az ágyban
- hosszabb előjáték amit már az előttem szólók is emlegettek..
de sajnos mind mind oda vezetett, hogy bennem lelkileg van a baj, így jelenleg szakember segítségét kértem.
Szívből remélem, hogy nektek is sikerül megoldani ezt a gondot valamilyen úton módon, és rendbejön a kapcsolatotok.
Nagyon sokokból
1. Mert semmi közük az eredetileg feltett kérdéshez.
2. Mert a "válaszoló" csak veszekedni akar és arrogáns is.
3. Mert egymást cáfolják a kérdései.
4. Mert úgyse értené meg a válaszokat és nem érné be ennyivel.
5. Mert egy vita nem ilyen és egy értelmes nő nem megy bele értelmetlen vitákba..
És még sorolhatnám.
Tudod.. okos enged, szamár szenved. Ha nem tudsz a hülyére hatni akkor hagyd és majd megtanítja az élet...
86#-on
Nem azért mert tudod, hogy rosszul jönnél ki belőle?
86. Pontosan.
87 sem érti, csak azzal jönne hogy rosszul jönnél ki belőle.
Egyébként a veszekedőről kiderült hogy nagyon frusztrál és punci hiányban szenved. Így már tökre érthető, miért köt bele a nőkbe, akik szeretnek szexelni a párjukkal vagy veszekedni nem akarnak.
89. Nem mi kezdtük. :(
Mi véleményt írtunk, majd bírálni kezdtek minket olyanok, akiknek a szexhez lehet sosem volt köze, csak szóban. (Mert nem is értenek hozzá, sem a vágyakhoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!