Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kapcsolatban élnek és kielégítetlenek beletörődnek ebbe, vagy megpróbálnak ellene tenni és ha igen hogyan?
Ha a férfi szereti a társát akkor nem kell kötelezni vagy kérni a gyengéd türelmes előjátékra, amely akár egy egyszerű öleléssel is kezdhető. Sokszor gondolják a férfiak, hogy a nő a feneke és az intim területek érintésétől indul be, pedig ennél jóval többről van szó. A szeretkezés egy igen összetett türelemjáték ha jól akarjuk csinálni és kielégíteni a nőt. Lassan és játékosan kell közelíteni úgy, hogy a nő fejében meg se forduljon hogy "jajj már megint dugni akar".
A nők 2 okból veszítik el a vágyat.. az első hogy megunta, kielégítetlen, csak egy rutin cselekvéssé válik mint a mosogatás, csak vágy nélkül még rosszabb érzés mint egy bármilyen ránkkényszerített munka. A másik ok teljesen biológiai. Idővel múlik.
Egyik sem jelenti, hogy teljesen meg kell szűnnie a szexnek, csupán türelem és jó kommunikáció kell mindkét fél részéről.
Persze most férfi példát hoztam, mert úgy tűnt a válaszokból meg a kérdésből hogy erre van szükség, de ezek a dolgok oda vissza igazak és előfordulnak.
Csak hogy saját élményt is mondjak, volt olyan amikor a párom annyi stressz érte, hogy nem tudott felizgulni, folyamatosan a munkán járt az esze én pedig szerettem volna ágyba bújni, mit tettem? Apró romantikus estét rendeztem itthon, gyertyafényes vacsorával, beszélgetéssel, öleléssel. Megmaszíroztam a hátát, majd egymást ölelve feküdtünk az ágyon és elmondtam neki, hogy mennyire szeretem.. mindez oda vezetett hogy teljesen kikapcsolt és képes volt a pillanatra figyelni, sőt az egyik legemlékezetesebb szeretkezéssé vált. Nem ott kezdődött el a ráhangolódás, hogy csók közben megfogtam a farkát.. a vacsorával vette kezdetét az előjáték.
Sokszor a nők is jobban élvezik az ilyen szeretkezéseket.
Szóval mi van a nőkkel?
Biológia és megunt tárgyiasítás.
De mindez egy férfi életében is bekövetkezhet. Csak nem mindegy hogyan kezeljük a helyzetet.
45/N
Nálunk sem volt hónapokig szex.
Szerintem a párom stressz szintje miatt teljesen leesett a libidója. Egyébként sem nagy. De ezért nem tudnék másra nézni. Megbeszéltük, rendeztük. Én van hogy naponta 2-3x maszturbalok. Bár legutóbbi szex után, amikor végre elélveztem orálisan is (eddig sosem kaptam előző kapcsolatokban) utána aludni támadt kedvem és tökre erőtlen lettem.. xD
Szóval megéri beszélnigetni, várni. Főleg ha külső tényező miatt nincs szex.
23/N
#22 Ez bizonyos esetekben így van más esetekben pedig nincs így.
A menopauza , a hormonális változások sokszor a teljes nemi vágy elvesztését hozzák nőknél. (Szerencsére talán nem minden esetben.) A párom még masszázst sem engedett. Öt éve bármit megtettem volna amit kért még profi tantra masszőrt is felajánlottam. Önbizalom növelő erotikus fotózást. Ha a tetsi adottságaimra vagy kíváncsi akkor sörhasam sincs , nem iszom ,nem dohányzom rendszeresen járok fitness edzésekre, futok. A legnagyobb odafigyeléssel és türelemmel voltam. Elmondta, hogy nagyon sajnál engem és ha szexet szeretnék akkor elenged és békében elválunk egymástól, hogy más megtudja ezt adni. Őt már a szex inkább taszítja. Vártam és mellette maradtam. Mára a szex mint szó sem kerül szóba és a párom boldogabb mint valaha. Nem mindig a férfit kell hibáztatni.
16! 15-el tudok egyetérteni. Ehhez két ember kell és rengeteg kommunikáció. Nektek 15 gratulálok, nem semmi ez ennyi idősen, amikor sokan csak panaszkodnak a nőkre hogy nincs libidó és Szűz Mária lett belőle. :)
23 voltam
24. Te egyáltalán elolvastad amit 22 írt? Egy érett nő válaszát olvasod! Hihetetlen, hogy mai napig sok férfi nem tudja megérteni vagy nem is akarja, mi kell egy nőnek..
A másik, amiről én is írtam fentebb. Nem minden nő lesz frigid, ezt engedjük már el végre. Ahol mindig is jó volt a szex és nem csak a férfi van nézve bármibe is, a nő is nagyobb eséllyel marad szexuálisan aktív. Sok nőt ismerek, akik változó kor után is aktívak. Van egy csoport is, ott is rengetegen keresnek és találnak másik embert és sokat diskurálnak magáról a szexről mint téma.
Úgy imádom, hogy egy tapasztalat alapján le van mondva az összes nő. Ez baromira gyerekes és taszító..
#26 Te baromira nem hallottál ugye a hormonális változásokról?
"A menopauza számtalan kellemetlen tünettel jár, amely nem csak az érintett, de annak családjának mindennapjaira is kihathat. Ugyanis a hangulatingadozások és a libidó csökkenése komoly próbatétel elé állítják a párkapcsolatot, házasságot"
Szakítások és válások tömege van emiatt. Ha nincs valakinek nemi vágya akkor lehetsz te a tantra guru is.
Én ennek ellenére maradtam a kapcsolatban pedig kb. 2 nap alatt le lehetett volna rendezni az egészet. Kommunikáció , megbeszéltük, hogy én vállalom a szex nélküli életet.
28.
Egy rossz tapasztalat alapján, vagy amit olvasol, nem válik minden nő Szűz Máriáva vagy frigiddé. Rengeteg ellen példa van erre.
Csak talán úgy kellene egy nővel bánni is, ahogy 22 írja. :)
Nőként:
Páromnak amúgy is alacsonyabb volt a libidója de amikor korona után munkamániás lett na az tette az i-re a pontot.
Kb 2 havonta leültem vele beszélgetni hogy ez nem jó, én mit tehetnék,ő mit tehetne, mit kéne változtatni, csinálni, stb. Nem nem, minden jó, én szexi vagyok, jön a változás, sok a munka.
Jaja.
Kb háromnegyed év igérgetés után szakítottam. Nem hiszem hogy 30 éves egészséges nőként apácaként kéne élnem.
A legrosszabb az amikor párkapcsolatban vagy, mindig eléhrtő lenne a szex azzal akit szeretsz, mégsincs. Akkor ennél még a szingliség is jobb mert tudod hogy nincs lehetőséged. Azóta boldogabb vagyok.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!