Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kapcsolatban élnek és kielégítetlenek beletörődnek ebbe, vagy megpróbálnak ellene tenni és ha igen hogyan?
1. Érzelmi kötődésről még nem hallottál? Szeretetről? Gondoskodásról? Szellemi összhangról? Szövetségről? Ezek változatlanul megmaradhatnak, ha a szex ki is múlik a kapcsolatból. Szóval nem egyszerű.
2. Ahogy egzisztenciális szempontból sem az kilépni. Végre 20 év alatt összeraktál valamit, nincs gond lakhatással, kajával, kocsival, ruházkodással, nyaralással, bármivel: megélsz szerény polgári szinten – a másikkal együtt. Külön-külön meg egyikőtöknek vagy mindkettőtöknek is a teljes anyagi ellehetetlenülés. Persze, ha a Marketnél vagy havi 1,5 millióért, az asszony meg jól menő magánorvos, akkor nem szóltam.
Az én esetem más.
Én férfiként nem akarom már a szexet a párommal mert egyrészt nem jó vele a szex és nem tudom elmagyarázni neki mit csináljon másképp, másrészt a beteges féltékenységével szintén azt érte el, hogy már nem érdekel.
4 éve vagyunk együtt, nem csaltam meg, lehetőségem sem volt erre mert a seggemben van állandóan. Az ő elve, hogy mindent együtt kell csinálnunk. Minden nő ellenség, ha valaki fiatalabb, szebb mint ő az elkenség. Sétálunk az utcán és egy csinos lány szembe jön velünk akkor már tiszta idegbeteg és sértődött feje van minden nap. Ha nyaralni megyünk ugyan ez..
Én mindig is úgy működtem, hogy ha valamit rám akarnak erőltetni azt meg fogom utálni.
Edd meg azt a csokit. Ezt elmondják 100x meg fogom utálni mert meg kell ennem, nem pedig edd meg, ha,szeretnéd.
A párom még mindig nem érti ezt és soha nem is tudja. Menni mennék máshová, de nincs hová.
Így marad a kiverem és elképzelek egy olyan lányt amilyet szeretnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!