Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik kapcsolatban élnek és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kapcsolatban élnek és kielégítetlenek beletörődnek ebbe, vagy megpróbálnak ellene tenni és ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

2023. aug. 2. 08:12
 51/91 anonim ***** válasza:
70%

48-as.

Szerinted melyikre van több pèlda??

Nekem mèg soha nem volt olyan, hogy egy magyar nő tetszett nekem, össze jöttünk ès idövel ne jött volna elő a mid van, mit tudsz nekem biztosìtani..

Most majd jönnek a rossz helyen ismerkedtèl ..

Mindenhol ismerkedtem ès mindig ugyan az jött elő. Sok nő èrdekből keres pàrt, jò helyre akarjàk tenni a seggüket.

Itt a gyakorin termèszetesen minden nő jòl keres ès egyedül megkeresi magànak a kocsira, hàzra valòt..

Amikor meg ismerkedik az ember nem ezt tapasztalja.

Be kène vègre ismerni, hogy sok ilyen nő van Magyarorszàgon ès a tagadàsròl le kène vègre szokni!!

2023. aug. 3. 08:04
 52/91 anonim ***** válasza:
77%

51. Arról is le kellene szokni, hogy minden nő ilyen.

Általánosítasz, ami buta és gyerekes.

2023. aug. 3. 09:30
 53/91 anonim ***** válasza:
80%
Nem mind ilyen, valóban. De ahogy 51-es írta: sok.
2023. aug. 3. 09:34
 54/91 anonim ***** válasza:
77%

53.

Ti csak ezt látjátok. Talán nem modell nőkre kellene vágyakozni.. :)

Nyilván mindenki a szintjén lesz sikeres. :)

2023. aug. 3. 09:36
 55/91 anonim ***** válasza:
89%
Nincs sok kedvem beszállni ebbe a vitába, meg bárkinek is igazat adni, de az tény: a nő hordoz magában egy több tízezer éves evoluciós drive-ot, parancsot, késztetést, aminek nem feltétlen van a tudatában. Még abból az időből, amikor kint éltünk a természetben, a vadon veszélyei közt. Talán még emberek se voltunk igazán, csak éppen emelkedtünk ki a többi állatfaj közül. A nőstény azt a hímet preferálja, annak engedi be szívesebben a spermáját a méhébe, akiről nagyobb eséllyel feltételezi, hogy megvédi őt és a közös utódjukat a veszélytől, más ragadozóktól, az éhhaláltól, magyarán, akivel a közös utódjuk életben marad és a genetikai állománya tovább öröklődik. Régen ennek záloga az erő volt, a fizikai adottság, ma az anyagiak. Lesz nekem meg a gyereknek jó élelem, biztos szállás, jó orvos, jó oktatás, stb. Ezért fontos egy nőnek a hím anyagi helyzete. Ami a hím madárnak a díszes toll, oroszlánnak a sörény, orangutánnak az izom, az ma a Homo sapiens hím egyedének a puccos kocsi, kégli, drága óra, saját Zrt.
2023. aug. 3. 09:59
 56/91 anonim ***** válasza:
85%

55-ös jól mondod csak sokkal burkoltabban mint én.

Viszont azt úgy bírom mikor a nők e mögé a mese mögé bújnak.

Ha én férfiként több száz évvel ezelötti dolgokkal érvelnék akkor a nők azonnal azzal jönnének, hogy a múltban élek, gyerekes vagyok stb..

Ám amikor a nők érvelnek ezzel, hogy a múltban a férfi elment vadászni, a nő meg várt otthon, főzött, szült stb..

Mindig e mögé a mese mögé bújnak ahelyett, hogy kiállnának és vállalnák, hogy igen sok nő érdekből választ párt, igen sok nőt befolyásol a pénz a pár választásnál, igen sok nőt meg lehet venni tárgyakkal, igen sok nő tárgyakban méri a szeretetet és az intelligenciát..

Vannak kivételek?? vannak!!!

Minden férfira jut egy nő a kivételekből??? NEEEEM!!!!

Emiatt sok férfi szenved? IGEN!!!!!

Mit nem lehet ezen elismerni?

Miért kell ezt letagadni és miért kell ide írni mint az 52-es, 54-es , hogy de nem minden nő ilyen, ne általánosítsál.

Ti e mögé akartok bújni életetek végéig??

Ha 100 emberből 99 lopna, de 1 nem és én azt mondanám, hogy ebben a csoportban a legtöbb ember tolvaj akkor azzal vágnátok vissza, hogy ne általánosítsál?? Mert van egy aki nem?

Értelmezni is tudni kéne amit írok, de nem a női agy odáig jut el tisztelet a kivételnek, hogy rosszat mondott a nőkről = Én is nő vagyok = vissza kell vágnom = ez a szemét általánosít. De azt egy nő sem nézi meg, hogy ha ennyi pasi írja ebben lehet igazság. Vagy legalább megvizsgálni, de nem marad a tagadás és a visszavágás.

Aki ezt nem érti amit most leírtam és még most is csak annyit lát, hogy általánosítasz.. az nem teljesen normális.

2023. aug. 3. 11:36
 57/91 anonim ***** válasza:
25%

55-56

Jót mosolyogtam. Csak ne a cicababák után kajtassatok, mert akkor tényleg így fogtok járni. Azoknak nem felel meg egy Mazda MX.. :)

2023. aug. 3. 11:37
 58/91 anonim ***** válasza:
26%

57-es

Tehát egy jóképű pasi se álmodozzon egy csinos lányról.

Csak rondát választhat vagy akire nem áll fel..

Utána meg az lesz a baj, hogy nem dugja meg az asszonyt.

Azzal akarunk együtt lenni aki tetszik. De ilyenkor a nők jönnek, hogy persze mert a plasztik cicák.. Neem!!!

Had tudjam már jobban, hogy kikkel ismerkedtem.

Az átlagos kinézetű lányokból is nagyon sok a pénzre megy és van olyan is aki átlag felettinek gondolja magát, noha nem az és emiatt irreális elvárásokat támaszt a férfiak elé. Mikor szembesíted vele, hogy,ezeknek az elvárásoknak ő sem tud megfelelni, akkor jön a "kit érdekel te vagy a pasi"

"Ez nem az én problémám "

"Senki se mondta, hogy,egyszerű az élet"

És képzeld volt olyan kolléganőm is aki átlag alatti volt még is elmondta, hogy ő csak pénzes pasival akar együtt lenni. Mikor elmondtam neki, hogy ő sem pénzes akkor azt mondta, hogy őt az nem érdekli. Ő csóró ezért ő soha nem lenne együtt egy csóró pasival. Ez aztán a jó felfogás, igaz??

Ettől nő a nő..

57-es te most nem általánosítasz? Vagy ti nők úgy gondoljátok, hogy nektek lehet??

Küzdötök az egyenjoguságért, de pl azt nem akarjátok át venni, hogy ti fizessétek a belépőt, ti szereljétek meg a lámpát vagy fizessetek a szereplőnek. Nem, ti csak addig akarjátok az egyenjoguságot amíg abból előnyötök származik, de ha át kéne vennetek olyan dolgokat is amit a férfitől amit elvártok, de amúgy szívás lenne a számotokra akkor kiakadnátok.

Ugyan ez mikor a régen a férfiak vadásztak, ezért a nők ma lehetnek pénzéhesek és letagadhatják.

Miért nem hozzuk vissza azt az időszakot mikor mágján elégették a nőket, mert boszorkány volt??

Ma is van jó pár nő akire rá illene ez.

Na akkor hozzuk vissza,ezt is és szívjatok egész életetekben emiatt mert régen ezt csinálták a nőkkel.

Ja hogy ez nem fair?? Az kit érdekel.

Az, hogy a nő egy része érdekből keres párt és letagadja és eleve a női nem nagy része tagadja, hogy egyáltalán ilyen létezik az persze nem gond...

2023. aug. 3. 14:37
 59/91 anonim ***** válasza:
80%

58- egyszerűen fogd már be, olyan visszataszító a hozzáállásod! Folyamat ilyen felbujtó szövegeket írsz és várod a reakciót.

Igen, értjük, incel vagy, nőgyűlölő, na most takarodj.

2023. aug. 3. 14:45
 60/91 anonim ***** válasza:
71%
59. Köszönöm, végre egy normális válasz! :)
2023. aug. 3. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!