Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kapcsolatban élnek és kielégítetlenek beletörődnek ebbe, vagy megpróbálnak ellene tenni és ha igen hogyan?
48-as.
Szerinted melyikre van több pèlda??
Nekem mèg soha nem volt olyan, hogy egy magyar nő tetszett nekem, össze jöttünk ès idövel ne jött volna elő a mid van, mit tudsz nekem biztosìtani..
Most majd jönnek a rossz helyen ismerkedtèl ..
Mindenhol ismerkedtem ès mindig ugyan az jött elő. Sok nő èrdekből keres pàrt, jò helyre akarjàk tenni a seggüket.
Itt a gyakorin termèszetesen minden nő jòl keres ès egyedül megkeresi magànak a kocsira, hàzra valòt..
Amikor meg ismerkedik az ember nem ezt tapasztalja.
Be kène vègre ismerni, hogy sok ilyen nő van Magyarorszàgon ès a tagadàsròl le kène vègre szokni!!
51. Arról is le kellene szokni, hogy minden nő ilyen.
Általánosítasz, ami buta és gyerekes.
53.
Ti csak ezt látjátok. Talán nem modell nőkre kellene vágyakozni.. :)
Nyilván mindenki a szintjén lesz sikeres. :)
55-ös jól mondod csak sokkal burkoltabban mint én.
Viszont azt úgy bírom mikor a nők e mögé a mese mögé bújnak.
Ha én férfiként több száz évvel ezelötti dolgokkal érvelnék akkor a nők azonnal azzal jönnének, hogy a múltban élek, gyerekes vagyok stb..
Ám amikor a nők érvelnek ezzel, hogy a múltban a férfi elment vadászni, a nő meg várt otthon, főzött, szült stb..
Mindig e mögé a mese mögé bújnak ahelyett, hogy kiállnának és vállalnák, hogy igen sok nő érdekből választ párt, igen sok nőt befolyásol a pénz a pár választásnál, igen sok nőt meg lehet venni tárgyakkal, igen sok nő tárgyakban méri a szeretetet és az intelligenciát..
Vannak kivételek?? vannak!!!
Minden férfira jut egy nő a kivételekből??? NEEEEM!!!!
Emiatt sok férfi szenved? IGEN!!!!!
Mit nem lehet ezen elismerni?
Miért kell ezt letagadni és miért kell ide írni mint az 52-es, 54-es , hogy de nem minden nő ilyen, ne általánosítsál.
Ti e mögé akartok bújni életetek végéig??
Ha 100 emberből 99 lopna, de 1 nem és én azt mondanám, hogy ebben a csoportban a legtöbb ember tolvaj akkor azzal vágnátok vissza, hogy ne általánosítsál?? Mert van egy aki nem?
Értelmezni is tudni kéne amit írok, de nem a női agy odáig jut el tisztelet a kivételnek, hogy rosszat mondott a nőkről = Én is nő vagyok = vissza kell vágnom = ez a szemét általánosít. De azt egy nő sem nézi meg, hogy ha ennyi pasi írja ebben lehet igazság. Vagy legalább megvizsgálni, de nem marad a tagadás és a visszavágás.
Aki ezt nem érti amit most leírtam és még most is csak annyit lát, hogy általánosítasz.. az nem teljesen normális.
55-56
Jót mosolyogtam. Csak ne a cicababák után kajtassatok, mert akkor tényleg így fogtok járni. Azoknak nem felel meg egy Mazda MX.. :)
57-es
Tehát egy jóképű pasi se álmodozzon egy csinos lányról.
Csak rondát választhat vagy akire nem áll fel..
Utána meg az lesz a baj, hogy nem dugja meg az asszonyt.
Azzal akarunk együtt lenni aki tetszik. De ilyenkor a nők jönnek, hogy persze mert a plasztik cicák.. Neem!!!
Had tudjam már jobban, hogy kikkel ismerkedtem.
Az átlagos kinézetű lányokból is nagyon sok a pénzre megy és van olyan is aki átlag felettinek gondolja magát, noha nem az és emiatt irreális elvárásokat támaszt a férfiak elé. Mikor szembesíted vele, hogy,ezeknek az elvárásoknak ő sem tud megfelelni, akkor jön a "kit érdekel te vagy a pasi"
"Ez nem az én problémám "
"Senki se mondta, hogy,egyszerű az élet"
És képzeld volt olyan kolléganőm is aki átlag alatti volt még is elmondta, hogy ő csak pénzes pasival akar együtt lenni. Mikor elmondtam neki, hogy ő sem pénzes akkor azt mondta, hogy őt az nem érdekli. Ő csóró ezért ő soha nem lenne együtt egy csóró pasival. Ez aztán a jó felfogás, igaz??
Ettől nő a nő..
57-es te most nem általánosítasz? Vagy ti nők úgy gondoljátok, hogy nektek lehet??
Küzdötök az egyenjoguságért, de pl azt nem akarjátok át venni, hogy ti fizessétek a belépőt, ti szereljétek meg a lámpát vagy fizessetek a szereplőnek. Nem, ti csak addig akarjátok az egyenjoguságot amíg abból előnyötök származik, de ha át kéne vennetek olyan dolgokat is amit a férfitől amit elvártok, de amúgy szívás lenne a számotokra akkor kiakadnátok.
Ugyan ez mikor a régen a férfiak vadásztak, ezért a nők ma lehetnek pénzéhesek és letagadhatják.
Miért nem hozzuk vissza azt az időszakot mikor mágján elégették a nőket, mert boszorkány volt??
Ma is van jó pár nő akire rá illene ez.
Na akkor hozzuk vissza,ezt is és szívjatok egész életetekben emiatt mert régen ezt csinálták a nőkkel.
Ja hogy ez nem fair?? Az kit érdekel.
Az, hogy a nő egy része érdekből keres párt és letagadja és eleve a női nem nagy része tagadja, hogy egyáltalán ilyen létezik az persze nem gond...
58- egyszerűen fogd már be, olyan visszataszító a hozzáállásod! Folyamat ilyen felbujtó szövegeket írsz és várod a reakciót.
Igen, értjük, incel vagy, nőgyűlölő, na most takarodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!