Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik kapcsolatban élnek és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kapcsolatban élnek és kielégítetlenek beletörődnek ebbe, vagy megpróbálnak ellene tenni és ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

2023. aug. 2. 08:12
 41/91 anonim ***** válasza:
20%
#36 A legjobb hozzászólás! Amikor a páromtól megkérdeztem megmasszírozhatom e akkor többször visszautasított. Külön hálószobát akart, megkapta. Sokszor keményen megalázott és tulajdonképpen kivégezte a libidómat. Most pedig boldog. Ebben viszont valóban mi férfiak vagyunk hibásak mert ezt férfi nem hagyja. Egy férfinak nem kell szexért könyörögni. Nem kell a szexhez romantikus vacsora, nem kell szerelmes verseket szavalni, nem kell terelni, hogy a nő nehogy azt higgye itt dugás lesz. Na az ilyen nővel határozottan és férfiasan ugyanakkor udvariasan közölni , hogy itt akkor véget ért a sztori. Na az ilyen férfi sose fog szexhiánnyal küzdeni. Sajnos én nem ilyen vagyok.
2023. aug. 2. 12:58
 42/91 anonim ***** válasza:
34%
#40 jaja, nem értünk hozzájuk. :)))) A képmutatás a másik nagy női tulajdonság.
2023. aug. 2. 13:00
 43/91 anonim ***** válasza:
19%
#39 Egyszerű a megoldás. A nő félti a jólétét és a kényelmes életét. Ezt nem akarja elveszíteni. Az izgalmat és változatosságot pedig adják az utazások. A nem szexelő nő pedig repül.
2023. aug. 2. 13:03
 44/91 anonim ***** válasza:
90%

Igen, tudom, hogy nem mindenki egyforma, ezért is írtam a végén hogy nem mindegy hogyan kezeljük.

Persze ha egy ilyen kérdést feltesz az ember akkor az azt jelenti, hogy megtett mindent ami neki eszébe jutott. De nem tudhatjuk, mi az ami számára magától értetődő. Tapasztalatok alapján sokszor a nők számára legalapabb dolgok nem jutnak a férfiak eszébe. Egy randira rózsát hozni sok nőnek romantikus gesztus, de ha a férfi elmegy egy virágárus mellett nem biztos, hogy belegondol mennyire örülne a virágnak a párja. És ezek egy férfi ismerősöm szavai voltak.

Szóval egy próbát megér, ihletet vagy reményt adhat mások története.

Nem mindenkivel lehet egyformán beszélgetni. Nekem is sok időbe telt még nőként is, hogy kényes témák esetén hogyan lehet a beszélni a másikkal úgy, hogy ne zárkózzon be. Erre is vonatkozott ugyanúgy a türelem.

Magamból kiindulva az általad említett kitérő reakciók csak arra utalnak hogy vagy nem értés vagy pedig lelki fájdalom miatt bántja a téma. Nem mindig voltam képes beszélni arról, hogy valami nem működik az ágyban, kapcsolataim is mentek rá, de meg kellett tanulnom, hisz saját érdekem is volt. Ezt követően pedig megtanultam azt is, hogy partnerem hogyan tudja befogadni.

22

2023. aug. 2. 13:10
 45/91 anonim ***** válasza:
93%
Nőként éveket vártam, hogy változzon a férjem ilyen téren. Mindig volt valami kifogás. Aztán leültünk erről beszélni, de hosszú távon nem változott semmi. Így végül meguntam, szakítottunk és kerestem megfelelő partnert.
2023. aug. 2. 14:17
 46/91 anonim ***** válasza:
65%

A nők sajnos tagadják a pénzhez való viszonyukat. Lehet egy férfi jóképű, kedves a nővel, de ha,egy idő után azt látja a nő, hogy nincs autó, nincs lakás, nincs ház akkor ez a nő számára azt jelenti, hogy nincsen jövő kép és hiába volt jó a szex, hiába jóképű a pasi le fogja építeni.

Hányszor átéltem ezt. Volt aki megírta smsben, hogy ő örökölt egy házat, de nekem nincs kocsim, ezért ez neki így nem jó.Leírta, hogy,sajnálja mert nagyon tetszek neki.

Ezek után nem kerestem többet.

Ő neki sem azért volt háza mert olyan ügyes volt, hanem mert a nagymamája meghalt.. De ez a nőket nem érdekli.

Én azt nem értem, hogy a nők miért tagadják ezt a jelenséget?

Mindenki tudja, hogy van ilyen és sok ilyen van. Vannak kivételek? Vannak!!!

De nagyon sok pasira nem jut kivételekből.

Most persze majd jönnek a kommentek, hogy a nőknek, szeretet és megértés kell..

A nő sem érti meg a férfit..

2023. aug. 2. 14:52
 47/91 anonim ***** válasza:
19%
Valóban a mínusz nyomkodóknak fáj az igazság. A sok pénz szexi. Amíg volt szex addig fizettem én is mint a katonatiszt. Most nincs szex és csak kisebb baráti támogatás van. Ennek is megvan a maga előnye. Legalább nem kerül sokba.
2023. aug. 2. 15:01
 48/91 anonim ***** válasza:
78%

46.

Sosemcwz alapján választottam. Én szeretek magam jól keresni, a saját üzletem hajtani, másé nem érdekel. Legyen egy munkája és ennyi. Szálljon be a költség felébe és jók vagyunk. Pont.

Összeköltözés lehet minden után is. Házasság, stb.

2023. aug. 2. 16:11
 49/91 anonim ***** válasza:
16%
Ha egy kapcsoaltban enm tudják ezt megbeszélni akkor már úgy sem igazi az a kapcsolat.
2023. aug. 3. 02:57
 50/91 anonim ***** válasza:
76%
Napi Coelho. Köszönjük.
2023. aug. 3. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!