Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik kapcsolatban élnek és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kapcsolatban élnek és kielégítetlenek beletörődnek ebbe, vagy megpróbálnak ellene tenni és ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

2023. aug. 2. 08:12
 71/91 anonim ***** válasza:
22%

70

Olyan szánalmas ez az erőltetett fölényesség, lazaság, fennhéjázás, lekezelés, szexdémonkodás, tökéletesnő-demózás.

2023. aug. 4. 17:14
 72/91 anonim ***** válasza:
93%

71. Miért zavar, hogy más imád szexelni? Veled valami baromi nagy probléma lehet, ha csak rosszindulatú tudsz lenni.

Ha ennyire nem vagy jó a nőknél, tegyél érte, ne itt sírj. :)

2023. aug. 4. 18:04
 73/91 anonim ***** válasza:
3%

72

Prejudikálás, személyeskedés, feltételezésen alapuló minősítgetés, passzív agresszió. 🫣

2023. aug. 4. 20:52
 74/91 anonim ***** válasza:
3%

Egyébként igen, baromi nagy problémám van, ez ki is derül a 36-os válaszomból. Köszi az együttérzést.

(Nem fogom itt szánalmasan bizonygatni, hogy semmi baja sem volt sosem a nőknek a kúrókvalitásaimmal. Úgyis rögtön rácsapsz, hogy büdös az öndicséret, meg tuti incel vagyok, nőgyűlölő, kicsi a fszom és fel se áll, viszont 33 mp alatt elspriccel, sörhasam van, stb. Stb. Stb. )

2023. aug. 4. 20:57
 75/91 anonim ***** válasza:
19%

73.

Sajnálom, hogy fáj hogy sokan örömből szexelnek. :)

Tudok ajánlani szexuál pszichológust, ha szeretnél. :)

2023. aug. 4. 21:18
 76/91 anonim ***** válasza:
39%
Tegyél minden mondat után szmájlit. :) Szerintem nálad komoly elfojtások lehetnek. :)
2023. aug. 4. 22:56
 77/91 anonim ***** válasza:
61%
76. Inkább sajnálom, hogy te nem tudod a szexet és az életet élvezni.
2023. aug. 5. 09:40
 78/91 anonim ***** válasza:
19%
Rájöttem. Te egy troll vagy. Csak nőben ritka a troll. Folyamatosan triggereled, provokálod, sértegeted az embereket. Honnan veszed pl. hogy nem tudom a szexet meg az életet élvezni? Ez miből derül ki? Egyáltalán honnan veszed a bátorságot, a felhatalmazást, hogy embereket minősíts, kioktass, állíts róluk dolgokat, amiket kitalálsz vagy feltételezel? Mirefel vered itt magad a szopásodra meg a csöcsödre? Ki a fszt érdekelsz, mi az önképed magadról, who the fuck do you think you are? 😂
2023. aug. 5. 15:09
 79/91 anonim ***** válasza:
17%

78. Ha nem érdekelne amit írok vagy amit más ír (mivel nem mindent én írtam neked) akkor nem válaszolnál sértetten és idegesen.

Neked miért baj hogy vannak a te nődön kívül nők, akik élvezik a szexet adni és kapni? Nem szegény nő tehet róla, hogy nem tudja a beteg igényeidet kielégíteni.

Én őszintén sajnállak..

2023. aug. 5. 15:31
 80/91 anonim ***** válasza:
0%

Te a Cseh 2-t nézed, ez most már tuti:

»Neked miért baj hogy vannak a te nődön kívül nők, akik élvezik a szexet adni és kapni? Nem szegény nő tehet róla, hogy nem tudja a beteg igényeidet kielégíteni.«

Olvasd el még egyszer, mit írtál, és nézd vissza, vajon a fenti állításaid közül mi igaz, mikor írtam én bármit is, ami ezt alátámasztja. Te tényleg nem vagy komplett, de nem te vagy az első idióta itt, aki az elhangzottaktól teljesen függetlenül irogatja a fiktív fszságait.

2023. aug. 5. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!