Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik kapcsolatban élnek és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kapcsolatban élnek és kielégítetlenek beletörődnek ebbe, vagy megpróbálnak ellene tenni és ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

2023. aug. 2. 08:12
 61/91 anonim ***** válasza:
4%

59

A tévesen Voltair-nek tulajdonított mottót hoznám ide:

Semmiben nem értek egyet azzal, amit mondasz - és halálomig harcolni fogok azért, hogy mondhasd.

2023. aug. 3. 16:33
 62/91 anonim ***** válasza:
31%
61. Nem szégyen a nőket gyűlölni vagy Incelnek lenni, csak ne hangoztassátok. :)
2023. aug. 3. 17:22
 63/91 anonim ***** válasza:
61%

59, 62-es.

Viszont szènyen letagadni, hogy vannak pènzèhes nők, meg olyan nők akik azt gondoljàk, hogy neki több joguk van mint egy fèrfinak, de közben harcolnak az egyenjogusàgèrt..

Szànalmas..

Ez nem gyűlölet, ez az igazsàg.

Ha beismernètek ès vàllalnàtok a következmènyeket nem lenne vita.

2023. aug. 4. 08:01
 64/91 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon érdekes olvasni a hozzászólásokat. Tehát a férfiak általánosítanak? A női hozzászólók mindig azt írják ha egy kapcsolatban a nő nem akar dugni akkor biztos, hogy a férfi a hibás. (Nem tudja kielégíteni a nőt, sörhasa van, büdös, igénytelen , önző, stb. stb.) Ez valóban nagyon sok esetben fennáll de nem mindenben de ti általánosíthattok, elítélhettek embereket látatlanban. Volt olyan hölgyismerősöm aki egy nagyon csinos szexi nő volt és a férje visszautasította. A hölgy mindent bevetett. A nő a hibás? Szerencsére a hölgyismerősöm elvált és összejött egy hozzá méltó férfival. Ebben az esetben a nő volt a jól kereső és a családfenntartó. A hozzászólok sem általánosítanak de sajnos sok esetben igazuk van. Nem minden nőnek kell egy milliárdos oligarcha (nyilván limitált azért a létszám a gazdagokból.) Én sem vagyok egy milliárdos viszont egy rendezett egzisztenciával rendelkezem (budai lakás, megtakarítások, biztos állás). A páromat már a megismerkedésünkkor támogatni kellett. Nem nagy összegekről volt itt szó. Pl. ő fáradt volt és részmunkaidőben dolgozott ezért ki kellett úgymond egészíteni a fizetését. Minden üdülést én fizettem az utolsó fillérig, minden bevásárlást , tanfolyamot amelyre járt és még nagyon hosszasan sorolhatnám. Ő nagyon ügyesen csinálta mert jelképesen apró dolgokat vásárolgatott és sajnáltatta magát, hogy mennyire keveset keres. Egyáltalán nem mondanám őt egy pénzéhes nőnek de ezek elvárások voltak. Aztán komolyabb tervei voltak szerette volna bebiztosítani magát amibe én már nem mentem bele. Innentől milyen érdekes nem lett több szex. Direktben sosem lett persze kimondva. Nagyon jó kifogások születtek. Sportoló ,igényes embernek tartom magam de teljesen elvette tőlem az önbecsülésem ha kisebb mértékben is de nagyon ügyesen most is "használ". Ehhez persze kell egy ilyen balek mint én vagyok. Ezek a nők meg is találják. Van feléje szeretet a részemről mert szeretetre méltó a viselkedése. Pont ebből kifolyólag tud így is szex nélkül is mellettem maradni. A szex nélküliség már hosszú évek óta tart ,hozzá sem lehet érni. Szépen elfoglalt magának a lakrészt és a régi szexet még most is fizetem. Na most az itt jelenlévő hölgyektől kérdezem. Ha ennyire visszataszító vagyok számára akkor miért nem költözik haza? Megtehetné akár mai is. Voltak szép évek és tulajdonképpen most is jól megvagyunk jó baráti és lakótársi viszonyban. A mai tudásom birtokában viszont mivel a "jelek" elsőre mutatkoztak biztos ,hogy nem sok randi lett volna. Ez nem egyenjogúság. Ez a jelenség mint írtam fordított esetben is igaz. Igen, vannak pióca férfiak akik ugyanígy szívják a nők vérét de véleményem szerint ez azért kevesebb.
2023. aug. 4. 08:58
 65/91 anonim ***** válasza:
42%

64. Örülök hogy közületek senkihez nem lesz közöm.

Én imádok szexelni, imádom a párom kényeztetni és imádok maszturbálni.

Ha általánosan igaz lenne ami írnátok, nem ismernék rajtam kívül még nőket, akik napi 2-3 alkalommal önkielégítenek mint én, de megszaladt ez 6-8 alkalomra is :)

Szóval erről ennyit! Főleg, hogyha a párunk tényleg vonzó és szeretjük, 0-24 kívánjuk is!

2023. aug. 4. 09:58
 66/91 anonim ***** válasza:
63%

65 -öt tipikus nő vagy aki tök mindegy, hogy mit mond a fèrfi, neked meg kell càfolni azt.

A fèrfinek nem lehet igaza a te szemedben..

Most ìrta le a tapasztalatait, de te màr is jobban tudod.

Te nem àltalànosìtasz most?

Amikor azt ìrod, de kìvànod ès a női ismerőseid is az azt jelenti, hogy az összes nő olyan mint te???

NEEEEEEEEM!!!!!!

Akkor te milyen alapon àltalànosìtasz????

Mi ugyan ezt kapjuk tőletek nőktől...

Ugye milyen jò èrzès?

2023. aug. 4. 11:09
 67/91 anonim ***** válasza:
73%

66. Én csak le írtam, az én ismerőseim körében mi a szokás.

Sok szex, sok maszti. Mi élvezzük. :)

Ne legyél már ennyire búval bszott, tökre kiábrándító!

2023. aug. 4. 12:16
 68/91 anonim ***** válasza:
76%

65. Én is őszintén örülök, hogy hozzád sosem lesz közöm. Nagyon sanszos, hogy te vagy az a leszbikus ,férfigyűlölő aki itt bunkó módon beszólogat.

" Főleg, hogyha a párunk tényleg vonzó és szeretjük, 0-24 kívánjuk is!"

Engem nem kell szeretni és nem kell kívánni sem. Akkor újra felteszem a kérdést, hogy miért nem akar hazaköltözni amikor megtehetné? Beszéltünk már róla de nem nagyon akar elköltözni a házamból. Fontos neki az anyagi biztonság ugye. Viszont ez azért felvet kérdéseket egyes nőkkel kapcsolatban. Én fordított esetben már rég hazaköltöztem volna és nem az lenne a stratégia, hogy ameddig lehet használom az anyagi erőforrásokat és rombolom a párom önbecsülését.

2023. aug. 4. 12:38
 69/91 anonim ***** válasza:
75%

67-es "Ne legyél már ennyire búval bszott, tökre kiábrándító!"

Fúú ne má!!!Akkor most kiábrándultál belőlem??

Pedig annyira meg akartam neked felelni.

Én is várom még mindig a választ, hogy miért tagadják le a nők a pénzéhes nők létét akik érdekből választanak párt és a viselkedésük a drága tárgyak és az anyagi dolgoktól mennyiségétől függ??

Miért jönnek olyan gagyi válasszal, hogy én nem ilyen vagyok és a barátnőm sem ilyen.

Még ha pont így is van, hogy az adott nő és a bnője nem ilyen az miért jelenti azt a nőknek, hogy nem létezik pénzéhes, érdek nő Magyarországon olyan aki egész életében megjátsza magát???

Miért kell letagadni valamit ami egyértelmű?

Miért nem képesek a nők beismerni, miért nincsen belsőleg önkritikájuk?

Miért gondolják azt, hogy mindig a nőknek van igaza mikor nem?

Miért nem képesek a nők felelősséget vállalni a tetteikért???

Miért térnek ki a nők egy olyan kérdés elől amiben ők is tudják, hogy van igazság???

Miért hárítanak egy kritikát azzal, hogy ez általánosítás???

A nők nagy része miért nem képes hosszú távon normálisan viselkedni???

Miért gondolják azt a nők, hogy nekik több joguk van mint a férfiaknak???

Miért van az, hogy sok nő hülyének tartja a férfiakat ha,azt nem azt mondja amit a nő hallani akar, de ugyanakkor sok nő egy helyen egymást sem tudja elviselni???

Miért van az, hogy sok nő ha kritika éri itt a gyakorin komolyan azt gondolja, hogy az összes férfi aki ide ír az kamuzik és biztos unatkozik vagy nőgyülölő?

Ahelyett,hogy végiggondolná logikusan - logoka ami a nőknek nincs, hogy akkor tényleg lehet benne igazság, ha ennyi férfi itt a gyakorin leírja a negatív tapasztalatait a nőkkel kapcsolatban.

Miért nem képes a nők agya idáig eljutni? Miért nem képesek erre ránézni és objektíven válaszólni, megítélni ezt a helyzetet??

Miért gondolja sok nő, hogy a nő nem lehet rossz, a nőnek van igaza és aki kritikát fogalmaz meg a nővel kapcsolatban az csak gonosz lehet, de igaza semmiképpen sem lehet???

2023. aug. 4. 14:44
 70/91 anonim ***** válasza:
70%

68. Ki kell a randitsalak, nem vagyok leszbikus. Férfi a párom és szeretem.

De tudod mit szeretek a legjobban? A telt ajkaimmal orálisan kényeztetni őt :D

Azt is szeretem, amikor a számba megy el, vagy a cicimre. :D

69. Cuki vagy, de ezen csak mosolyogni tudtam. :)

2023. aug. 4. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!