Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 36 évesen még mindig szűz vagyok akkor már érdemes elengedni a dolgot?
27.
Ez biztosan igaz, de sajnos nem csak ennyiből áll a dolog.
Ha ez elég lenne, nekem minden héten másik nőm lenne.
Ezzel szemben, több mint 2 éve még a közelébe sem kerültem ahhoz, hogy egy hozzám hasonló, normális értékrenddel bíró hölgyel megismerkedjek.
Még így sem, hogy Bp-en lakom, nem kis városban, és nem falun.
Iszonyatosan nehéz ma egy normálisabb nővel megismerkedni. Soha nem volt még ennyire nehéz. Nagyon számít, hogy hogyan nézel ki, mennyie vagy sármos és szép.
Igaz, én már 50+-os vagyok, ez tripla probléma, fatalabbon sokkal könnyebb.
A férfiak álltalában 40 éves korukug szépek. Addig még kapósak. Utána már sajnos lefelé ível a pálya. Ma a külső a legfontosabb. Minden más csak ezután jön.
Bár sokan hangoztatják, hogy nem a külső a legfontosabb, de ez nem igaz, ez csak egy jól működő szlogen.
Ezt azért mondja mindenki, mert szinte kötelező, és illik ezt mondani, de a szivében mindenki tudja, hogy ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!