Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg nem tart sokra a barátnőm, ha orálisan kényeztetem, és élvezi is, tőle viszont semmit nem kapok vissza?
Semmiféle orális kényeztetést nem kapok a részéről, habár én szeretem csinálni neki.
Azt mondta beszéljük meg a problémákat, és szóljak ha valamiben változtatást szeretnék. Mindeközben semmi ilyesféle dologra nem hajlandó.
Lehet csak kihasznál valamire, közben nem is akar tőlem semmi komolyan?
Teljesen más fagyit nyalogatni, mint egy banánt dugdosni a szádba, vigyázva, hogy nehogy hozzáérjen a fogad, ne kezdj el öklendezni, ne fulladj meg tőle.
A fagyit ráadásul senki nem próbálja letolni a torkodon.
Banán és banán közt is van különbség, méret, forma, illat/szag, illetve a tulajdonos jelleme is nagyon sokat számít.
Volt olyan pasim, akinek annyi előváladéka volt állandóan, hogy egyenesen undorított, nagyon nem szeretem a sperma szagát, ízét. Nála a kompromisszum a péniszmasszázs volt. Ő ugyanúgy élvezte, nekem meg nem kellett olyat csinálni, ami nem volt nekem jó.
Beszéljétek meg, hogy mi a baja, simán lehet, hogy nektek is megoldható a dolog kicsit máshogy.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Újabb nagyszerű példák az undorító kettős mércére. Nőként engem szekunder szégyenérzet fog el ezeket a gusztustalan válaszokat olvasva, tisztelet a kivételnek. És ne jöjjünk már ilyen fagyi meg banán példákkal...a puncinak nincs fagyi íze, a szopás pedig nem olyan, mintha banánt dugnék le a torkomon. Eleve nem kell torokra venni, ha nem kényelmes.
De az, hogy a pasi instant kuka, ha nem nyal, a nk viszont nyugodtan ne szopjon, miközben a párja kinyalja, az több mint undorító.
12, te ennyire nem érted a hasonlatokat? Senki nem mondta, hogy fagyi ízű... A nyalást hasonlítottam a fagyievéshez.
"Eleve nem kell torokra venni, ha nem kényelmes."
Akkor a te faszidat még soha nem kapta el a hév.
14# Úgy oda harapnék neki, letörne a farka. Kell az neki?
Sose ért cél az erőszak. 😆Úgyhogy erre ne bíztasd.
Félre érted, erőszakot nem írtam sehol, nem azt mondtam, nyomd be a szájába, hanem, hogy kínálja fel egyértelműen a farkát szopásra, ezt próbálja meg 2x 3x, ha nem szopik, akkor lapátra a csajjal, ennyit írtam.
17# köszi, nyomta már fszi a számhoz a frkát.
Soha többé nem próbálkozott.
Az, ha valaki akár csak felkínálja (ahogy te írtad, "egyértelműen"), szopásra, az már erőszak, ami alól nem tud kihátrálni a nő.
Akkor jön a jó nagy harapás.
Ezt érdemli.
Ennyi.
Na, ne, ha már szex közben a szád elé kerül a farok, hogy esetleg szopnod is kellene, akkor már egyből harapsz ...
Gondolom kétszer még nem szexeltél senkivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!