Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg nem tart sokra a barátnőm, ha orálisan kényeztetem, és élvezi is, tőle viszont semmit nem kapok vissza?
Semmiféle orális kényeztetést nem kapok a részéről, habár én szeretem csinálni neki.
Azt mondta beszéljük meg a problémákat, és szóljak ha valamiben változtatást szeretnék. Mindeközben semmi ilyesféle dologra nem hajlandó.
Lehet csak kihasznál valamire, közben nem is akar tőlem semmi komolyan?
Igen, szerethet, ez is kb olyan szeretet, ahogy pl egy macska szereti a zsákmányát...játszik vele, szórakozik, kínozza, elnyomja, gyötri előtte.
Nem egyformán szeretünk ugye.
Aki olyan szinten nem képes átérezni, utánaolvasni a párkapcsolatok alapvető természetes örömeinek, az ne éljen kapcsolatban.
Kérdező, van rengeteg olyan nő, akit kifejezetten izgat az orális szex adása, csak mondom.
Aki erre sem képes a párja örömeiért, az egy önző, egoista, kontrollmániás akármi...kuka egyből.
Pár kérdéssel lejjebb volt egy, amiben kifejti a hölgy, hogy élvezi, ha gyötri a párját....be is jelentkezett pszichológushoz.
Sok dolog van egy kapcsolatban, ami "nemszeretem", nos aki ilyen szinten sem ismeri a férfiak alapvető örömforrásait.....csináljon valami mást.
Ez a kontrollmánia.
De amúgy nem kell lenyelni vagy nem kell, hogy az ember szájába menjen.
Van aki szereti van aki nem....sokan csak a párjuk miatt csinálják...van olyan is aki "kényszerből".
Ha neked ennyire fontos az oral akkor nem egymás emberei vagytok.
Semmi köze ennek ahhoz, hogy mennyire tart.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!