Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok és élnétek együtt egy olyan férfival, aki munka után, este 1-2 órán keresztül System of a Down, Rammstein és Guns N' Roses számokat dübörögtet nagy hangerőn, minőségi hangfalakon? Valószínűleg a szomszédok is hallják.
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 18:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
34 szavazat
1/18 A kérdező kommentje:
Ha nem, akkor csak azért nem, mert nem szeretitek a rock/metal zenét?
2023. jan. 24. 18:27
2/18 anonim válasza:
Ez valami rock? Mert akkor nem
Nem jönnek be a rockerek.
De amúgy sem szimpi ha valaki annyira nincs tekintettel másokra hogy ne zavarja őket dübögő zenével.
3/18 A kérdező kommentje:
De nem hallják tisztán a szomszédok, csak annyit, hogy megint megy a zene a szomszédban. :D És 21 óra után már nem szoktam nyomatni.
2023. jan. 24. 18:29
4/18 anonim válasza:
Szeretem hangosan a zenét de ahhoz olyan hangulatban kell legyek + a munkám miatt sokszor csendre vágyom úgyhogy napi szinten nem akarnám ezt
5/18 anonim válasza:
Akkor, ha őt meg nem zavarja, ha utána én meg Windir, Agalloch, Moonsorrow, Opeth, Borknagar, Eluveitie, Amorphis, stb. számokat. :)
6/18 anonim válasza:
Nem, mert elnyomná, hogy én repeaten üvöltetem a VALMAR - Úristent egész nap.
7/18 anonim válasza:
Pont az a legrosszabb, amikor a szomszédból csak a basszus jön át, de az folyamatosan. Hallgasd fejhallgatóval, ne szórakoztass vele mást. Mondom úgy, hogy kedvelem a hard rockot.
8/18 anonim válasza:
Szeretem a SOAD-t, úgyhogy igen :)
De azért megkérném, hogy picit tekerje lejjebb 9 után :D
10/18 anonim válasza:
De szeretem a rockot, a a Rammstein kifejezetten bejon, d3 hetkoznap 1-2 ora az hosszu, az h uvolteti megint nem jo, masik h a szomszedokra nincs tekintettel, ez nem tetszik, paraszt dolog.
Halgassa fulhallgaton, vagy amikor nem vagyok otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!