Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószinű ,hogy egy gazdag családból szármozó pasi le áll egy szegényebb nővel ?
Hegeszteni biztos leáll.
Összes gazdag haverom ezt csinálja,utána a facebookon látom vissza hogy a nő oda meg vissza van,mert egy gazdag pasija van.
Pár hét után dobja a pasi,akkor utána hirtelen jön a minden pasi rohadék szemét,de ugyanúgy csak gazdag pasit keres utána már a társkeresőn.
Ha évekig nem talál az se érdekli,mert ő már nem adhatja le a színvonalat,mert egyszer két hétig egy gazdag pasi járt hozzá karbantartásra.
Magyar valóság 2023.
"van bennem egy feszültség ez miatt"
Mi zavar? Mitől félsz?
Ha nem neked való ez a helyzet, ne menj bele, első a nyugalom.
Nincs az, hogy addig küzdött míg szét nem szedett.
Az van, hogy a ti kapcsolatotok volt gyenge, ha nem lett volna az, akkor még együtt lennétek mindig. Ne ő rá fogd azt, hogy vége lett, neki semmi köze hozzá.
Annyi, hogy ellened dumált az exednek, te viselkedtel ahogy viselkedtel és a párod rá hallgatott.
Kérdező, vannak még normális szülők, viszont láttam ilyen sz*rkeverőt, aki szinte harcfüggő, kell neki, hogy tudja folyamatosan keverni a dolgokat. Ráláttam pár ilyen kapcsolatra, ezeknek hidd el senki sem jó.
Te biztos jó párja lettől volna, de egy gazdag nővel is ugyanezt fogja az anyós csinálni - ha egyszer ő ezt küldetésének érzni, hogy bekavarjon, és okoskodjon. Vannak ilyenek sajnos, viszont vannak nagyon normális szülők is, akik nem szólnak bele a dolgokba.
Nekem például az inkább gond, ha a nő tehetősebb, inkább legyünk hasonló szinten, vagy lehet akár szegényebb is, viszont akkor ne a párjától várja a megváltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!