Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már a nők nagy részének kopasz alul?
Ez a színlelten sértődött válasz csupán engem igazol. Ha tudnál tényleges érvet mondani, akkor azt írnád, nem pedig ilyen mondvacsinált módon "visszatámadnál". Én nem írtam, hogy nekem van mindenben 110%-ban igazam, sem azt, hogy kérj bocsánatot az önálló véleményedért, ez egyszerű szalmabábérvelés, ami nálam nem fog beválni, ennél én már jóval régebbi motoros vagyok.
A kérdésem csak az volt, hogy mitől is nem természetellenes bármilyen más testszőrzet leborotválása, és akkor mégis miért igen ezzel ellentétben az intimszőrzeté.
Milyen szalmabáb te jó ég... Elmondtam hogy hagyd békén a normális embereket! Erre csak viszed tovább az ostobaságaidat, hihetetlen. Miben vagy régi motoros, a trollkodásban? Ritka fárasztó és ostoba az egész irány amibe erőszakoltad a témát, és rajtad kívül mindenki érti mi van, az a legszebb.
Te szenvedsz itt egyedül fogalomzavarban és még erőszakos is vagy mellé az a baj.
Menj, pereld be az összes erotikus portált, videómegosztót és magazint megtévesztésért, vagy találj ki valami ostoba álindokot amivel beléjük köthetsz, az az egy nagyon jól megy. Aztán jól kiröhögnek maximum. Ugyanis elmondom neked, az összes nem szőrtelenített tartalomnak a neve az #unshaved mellett a #natural is! És nem véletlen, mint ahogy az sem hogy rajtad kívül ezt mindenki tudja! De menj, olvass el egy random cikket, témát, magazint bárhol a neten ahol szóba kerül a szőrtelenítés téma, akár esztétikai vagy egészségügyi irányból, mindenhol a természetes kifejezést fogják használni a szőrösre. Szóval szaladj és pereld be őket is ezekután. Ennél szánalmasabb már azzal se tudnál lenni, meg aztán látjuk úgyis hogy nagyon ráérsz.
Te két profilról írsz, és elfelejtettél átjelentkezni?😄
Igen, pont ez a bajom, hogy a magadfélék ezzel különböztetik meg önmagukat, hogy ők az úgymond "természetesek", de érdekes módon hajat vagy körmöt vágni egyszeriben már nem lesz "természetellenes", és ahogyan most is pofátlanul kategorizálod a szőrös intimtájékúakat "normális" emberekként...
Ha igaz lenne, hogy a szőr egészséges, akkor a gyerekek is szőrösek lennének! ☝️
Aki szerint a szőr képes megvédeni a baktériumoktól, az szedjen hangyát vasvillával 😂
Ha van egy darab papírtörlőd, honnan egyszerűbb felörölni a csokiszószt, a sima járólapról vagy a padlószőnyegről? 🤔
Erről ennyit.
Eleinte párom is ragaszkodott ahhoz , hogy a puncira bizony a szőr való .
Majd a kérésemre több alkalommal le borotválta s végül ma már ott tart hogy ha kissé megnő neki , akkor már zavarja , ahogyan engem is .
Természetesen én is csupaszon tetszek neki jobban , hiszen csupaszon sokkal esztétikusabb és gusztusosabb szerintem a férfiak többségének úgy egy punci , mint egy nő számára a férfi nemi szerv .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!