Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik még olyan férfi, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan férfi, aki csak behatolás útján tud elmenni?

Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk a párommal, egyszer sem ment el úgy, hogy kézzel vagy szájjal csinálom neki. Régebbi partnereimmel nem volt ilyen gond.
ma 08:18
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Hát nem tudom, de lehetséges? Mert mondjuk nem olyan érzékeny a makkja, vagy fejben eldöntötte és a teste idomult. Miért baj ez amúgy?
ma 08:23
 2/8 anonim ***** válasza:
18%
Ilyen sosem létezett és most sem létezik.
ma 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:
9%

Ezt miért a Párkapcsolati problémák topicban tetted fel?

Mi ezzel a gond?

Hogy nem tudja lenyeletni veled?

ma 08:25
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Neki xar ahogyan csinálod.
ma 08:39
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Igen, én már voltam ilyen férfivel. Az elején meg is mondta, hogy nem tehet róla, de pl szopástól nem tud elélvezni. Mondjuk neki soha nem is volt komoly kapcsolata. Lehet, ha találna egy türelmes, figyelmes nőt, akkor változhatna ez a dolog.
ma 08:52
 6/8 érdeklődő35 ***** válasza:
Eddig én se tudtam. Illetve egyszer régebben több pözváltás után kézi rásegítéssel mentem szájba.
ma 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Megtanulható. Régen nekem sem ment csak dugással, de ha fejben összeszedi magát akkor menni fog máshogy is. Ettől még szerintem a dugás a legjobb :) (de nem vagyunk egyformák, más meg a sz.pást szereti jobban)
ma 11:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Én még olyan pasival nem találkoztam akit nem lehetett volna elvinni kézzel vagy szájjal

Nekem meg csikló orientált az orgazmusom szóval nekem nem kell hozzá behatolás

ma 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!