Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dupla behatolás ezen formája létezik?
Figyelt kérdés
Szóval csak annyi, hogy egy v*ginában 2 p*nisz van, a seggbe semmi nincsen. Egyszer láttam ilyet p*rnóban, de nem tudom, hogy az átlag embernek kivitelezhető e. Ha igen kipróbálnám, és éppen ezért szeretnék mellé tanácsokat/tippeket kérni. Sima hármasban már volt részem. Aki csinálta a dp bármelyik formáját írjon rám, meghallgatnám az élményeit.
27/l
2024. aug. 8. 19:56
1/19 Noren1989 válasza:
Létezik.
Noshàt qrvàra tàg p1na kell hozzà.
Màrh öklözős szintű.
Élményeim nincsenek, nem àll fel mà sfaszi faszàra.
2/19 Lazy Lover válasza:
Hogy ne létezne tágítás meg síkosítás nem árt előtte
3/19 anonim válasza:
27 évesen már krva ciki lánynak nevezned magadat és nem nőnek. Erősen kamu gyanús.
4/19 anonim válasza:
Voltam már ilyenben mint pasi.
Csak egy jó póz kell hozzá és utána egyszerre mozogni.
6/19 anonim válasza:
Melegfantázia
Tiszta sor hogy nem csaj írta ki a kérdést!
8/19 anonim válasza:
Nekem pasiként nem lenne gusztusom úgy dugni egy csajt, hogy a farkam a másik pasi farkához ér....de hát kinek mi :)
9/19 anonim válasza:
Nekem pedig két péniszem van. Egy normális meg egy csökevényes. Utóbbi kb dísznek van, de nem látom sok értelmét bevetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!