Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha behatolás közben vannak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha behatolás közben vannak, lassabb szakaszok, vagy rövid szünetek, az a nőket rosszul érinti?

Figyelt kérdés

#aktus #behatolás #Lassabb szakasz #Szünetek.
2024. júl. 18. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nője válogatja.
2024. júl. 18. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha elkapod a ritmust és pont akkor váltasz tempót amikor annak helye van. Egy operettben is váltakoznak a lassú-gyors tempók, de ha jól komponált a darab akkor muzsika a fülnek, ha rosszul akkor meg kakafón ütem az egész.
2024. júl. 18. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Mekkora farkad van neked, hogy behatolás közben "vannak lassabb szakaszok, vagy szünetek"...???
2024. júl. 18. 16:49
 4/5 A kérdező kommentje:
3. Nem tudom hogy lehetne szebben megfogalmazni, azt amikor ki be jár a farok. Az aktus az általában az egészet jelenti. De látom a lényeget sikerült megfogni neked is! 🙄
2024. júl. 18. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Megfogtam! Mert az én olvasatomban a "behatolás" az mint a nevében is benne van befelé tart!!!

Az már egy másik dolog, hogy aktus(reszelés) közben nyilván változik a ritmus ami emelheti is az élvezetet és nem utolsó sorban könnyebbség lehet a ffi. számára, hogy ne menjen el három másodperc alatt.

De szerintem nem érinti rosszul a ritmus váltás. Feltéve ha csak nem a csúcs előtt pár másodperccel akarsz ritmust váltani....

2024. júl. 18. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!