Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy időnként eszméletlenül kívánom az anális behatolást?
Figyelt kérdés
Alapból a párommal punciba szoktuk, de vannak időszakok, amikor úgy érzem, hogy nagyon kell egy kiadós anál-szex. Más nő is van így ezzel? Njún. 15. 13:16
2/14 anonim válasza:
Nehéz mit hozzászólni, mert ezzel én is pontosan így vagyok. Ha ezt tudatom, jönnek az önfeláldozó versenyzők.
3/14 anonim válasza:
Szerintem aki élvezi igazán az tudja kívánni. Én is így vagyok vele.
4/14 anonim válasza:
Gondolom pont ugyanazért van, amiért a férfiak nagy része is vágyik rá.
Izgató, egy kicsit más fajta kielégülés, "tiltott gyümölcs" stb.
Nincs ezzel gond.
5/14 anonim válasza:
Komolyan olyan jó olvasni hogy léteznek ilyen nők! Bár ilyen feleségem lett volna!
7/14 anonim válasza:
Nálunk pl a feleségem teljesen elzárkòzik ettől. Viszont a kolléganőm teljesen rá van kattanva, ő nagyon vágyik rá, azt mondja néha megőrül érte, annyira akarja, hogy popsiba is legyen dugva úgy élvezzen el. Nála Viszont a férje nem akarja, csak nagyon ritkán ha már túl sokszor nyaggatta emiatt. Így találtunk egymásra. Úgy heti kétszer találkozunk és csináljuk neki popsiba mindkettőnk örömére. A saját parjainkkal is jó a szex, gyakran is van,de ez hiányzik belőle. Csak popsiba dugva, egy pici csikló izgatással , olyanokat élvez ha dugom,hogy szinte önkìvületi állapotba kerül, amitől én is brutálisan nagyon tudom élvezni. Ahogy a végén látom, hogy folyik ki a popsijábòl a spermám, ő meg totál készen kimerülve kifekszik...az az érzés felbecsülhetetlen szexuális élmény
8/14 anonim válasza:
Az exem ugyan ilyen.
Alapból anál volt először mert annyira parázott a terhességtől.
Aztán volt, hogy az anált sokkal jobban kívánta, mint a puncit!
Ilyen ez!
9/14 anonim válasza:
Pont ilyen szexpartnert keresek de olyan ritka az a nő aki rajongjon az análért .
10/14 anonim válasza:
Eddig csak popsiba csinaltuk minden pasimmal. Nagyon szeretem, nagyon jó érzés, nekem is elég egy pici csikló simi az elején. Punciba valamiért nem vágyom. Lehet az is jó, de azt még valahogy nem éreztem, hogy akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!