Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanál a férjednek 10 év házasság után, ha kiderülne, hogy az 2. évben időnként titokban járt egy transzvesztita prostituálthoz?
Figyelt kérdés
2023. nov. 7. 17:55
1/11 anonim válasza:
Én férfi vagyok de azért válaszolok, nem. De nyilván fordított esetben sem, ha saját férfi szemszögemből nézem és a feleségemről derülne ki ilyesmi, neki sem bocsátanám meg.
2/11 anonim válasza:
Idővel igen, de biztos hogy összetörné ezzel a szívem, és megrendítené a bizalmamat felé. Ezután egy darabig biztos párterápiára kéne járnunk. De elhagyni nem akarnám emiatt.
6/11 anonim válasza:
Ez hogy derült ki ennyi idő után?
Amúgy szerintem simán megbocsátható.
Persze ha amúgy is seggfej vagy pl iszákos vagy bármi ilyen. Akkor nem éri meg küzdeni a kapcsolatért.
7/11 anonim válasza:
Nem... - ne legyél biztos benne, hogy csak akkor járt és nem jár most is, nem lesz megint "kedve" hozzá. Ez a vágy az ami nem múlik csak úgy el magától.
8/11 anonim válasza:
Nyilván erős biszex hajlamu az uriember . Miközben "nővel" van kiélvezi a meredező dákót is .
9/11 anonim válasza:
Kérdező, ez egy fiktív eset? Mert, ha nem, akkor fontos kérdés, hogy mi történt akkor, miért lett vége? Mert szerintem elképzelhető, hogy azért, mert rájött arra, hogy ez nem neki való és akkor ez nem is az ő vágya. Ha azóta szeret és boldogok vagytok együtt, akkor meg lehetne neki bocsájtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!