Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Thaiföldön miért olyan sok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thaiföldön miért olyan sok a Transzvesztita?

Figyelt kérdés

Thaiföldön nagyon sok Shemale lány van és a többségük nagyon szép de miért van olyan sok Transzexuális lány abban a országban?

Bátyám és családja voltak nyaralni Thaiföldön Bangkokban voltak és mondta hogy amikor este sétáltak volt nagyon sok szex bár bordélyházak ahol ki volt írva világító betűvel hogy Shemale.

Azokban a bárokban valószínűleg Transzvesztita prostituáltak dolgoznak.

2018. okt. 24. 23:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Feléjük elég sokan hisznek a reinkarnációban, másrészt elég szegény ország és így próbálnak meg pénzt keresni.
2018. okt. 24. 23:21
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Hmmm. Érdekes. Voltam vagy kb kilencszer Thaiföldön és ez a kérdés engem is izgatott. Egy ismerősöm (itthon) azt mondta, itthon ugyanennyi homoszexuális van köztünk, de itthon senki nem meri felvállalni a másságát, milyenségét. Talán nem kövez meg itt senki, bár teljes mértékben heteroszexuális vagyok, ott valahogy egészen más. Minden más. A buddhizmus miatt elfogadóak, nem csak a shemalekkal szemben de a prostituáltakkal szemben is. Nem vetik meg őket, büszkén vállalja mindenki azt, ami, vagy aminek érzi magát. Láthatsz pelyhes állú, barkós meleg pasit női egyenruhában elegáns étteremben felszolgálni, de láthatsz olyat is, aki százszor szebb egy átlagos nőnél. Igen nagy elvárással látogattam meg Pattayán a Tiffany showt, ami a világ 3 legnívósabb revü műsorában benne van. Nos a nagy várakozás sokszor garantálja a csalódást, ellenben mindent felülmúltak a látottak. Pompás díszletek, kosztümök, koreográfia, zene, látvány, egyszerűen káprázatos, mindent vitt. Pattayán megnyílt sorrendben az Alcazar, Tiffany, és a Colosseum. Itt csak és kizárólak shemalek lépnek fel. Igen sok a transzvesztita prostituált is, de ők sem megtűrtek, hanem 100 %-osan elfogadottak. Bocs kissé elkalandoztam, nosztalgiáztam, talán nem is a kérdésre válaszoltam igazán.

Ja még annyit, hogy soha senki nem molesztál! Nem egyszer fordult elő, hogy pl. utoljára megismerkedtem egy hölggyel aki egy nagyáruház italosztályán volt tanácsadó. 2 alkalommal munkaidején kívül is találkoztunk, gyönyörű volt, szolid smink, egyenruha, vonzó, intelligens, rendkívül jó társaság, majd egy közös ebéd alkalmával elmondta, hogy ő shemale, de ha érdeklem, semmi gond, mert a nemi szerve is át van operálva. Nos köpni nyelni nem tudtam. Maradt a barátság. Úgy gondolom ez itthon illetve nem csak itthon, de egész Európában elképzelhetetlen.

2018. okt. 24. 23:37
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

hú de messzi vagyunk mi ettől..

Köszi a beszámolót kettes!:)

2018. okt. 25. 00:12
 4/13 anonim ***** válasza:
6%
Soha nem mennek Thaiföldre nyaralni, egyszerűen nem izgat a téma, sőt! Egyenesen ki nem állhatom a kinaiakat
2018. okt. 25. 00:44
 5/13 anonim ***** válasza:
8%
Kolumbia a másik. Pőcsös csajok, fű, por, fegyver, bandák... oda se mennék.
2018. okt. 25. 05:46
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

"Soha nem mennek Thaiföldre nyaralni, egyszerűen nem izgat a téma, sőt! Egyenesen ki nem állhatom a kinaiakat"

Ez elég fura kijelentés. Én írtam a beszámolót. Ez olyan, mintha mondjuk nem Thaiföldről, hanem Magyarországról lenne szó, és egy Tajvani azt mondaná: Soha nem mennék Magyarországra nyaralni, utálom a franciákat.

Thaiföld még mindig egyedülálló az egész világon azzal, hogy a legtöbbet kapod a pénzedért.

Mindenhol vannak rossz emberek, de alapban béke honol, nyugalom van, kedvesek, (nem véletlenül hívják a mosoly országának) és annyira MÁSOK. Ha valahol, ott ki lehet kapcsolódni rendesen, elzárva a mobiltelefont. Olcsó szállások, számtalan látnivaló, frissen készült utcai kaják nevetséges áron, és a végtelenségig sorolhatnám. Összehasonlíthatatlanul olcsóbb mint egy balatoni nyaralás.

Legutóbb a szállásom egy kondomínium 7. emeletén vot panorámával a gyalog 5 percre lévő tengerre, giga úszómedencével, biztonsági őrökkel, a kapunál is és az épületben is, éjjel nappal portaszolgálat, az épületen szolgáltató üzletek, mindez a legjobb helyen, a kondoban felszerelt konyha, bakon is volt, természetesen légkondival átszámítva napi 4000 forintért. Robogót napi 600 forintért béreltem. Ha nem vagy szexturista és alkoholista, akkor a kaját napi (igen, napi) 1400 forintból megoldod, így akkor napi 6000 forintnál tartunk. Add hozzá a kb átlagos 180.000 forintos repülőjegyet, (ha szerencséd van 120 ezer) ami szintén 4-6000 forinttal növeli a napi kiadásod. Tehát napi 10-12 ezer forintból nyaralsz a világ másik végén. Persze ehhez minimum 1 hónapra illik kimenni, ha 1 hétre mész a költségek értelemszerűen növekednek. A Balatonnál ha a szállás hasonlóan nívós lenne és nem főznél magadra, ez minimum 30 - 35 ezerbe fájna naponta. Ez pont a háromszorosa. Amikor először voltam kint, minden ennek a felébe került, vagy még kevesebbe.

Bizony a kezdet kezdetén még a legjobb barátaimban is fedeztem fel némi irigységet, amíg le nem vezettem nekik a matekot.

Ahhhhhhh! Jön a tél... Ott volna a helyem megint!

2018. okt. 25. 07:45
 7/13 kovpet ***** válasza:
86%

"Ha nem vagy szexturista és alkoholista, akkor a kaját napi (igen, napi) 1400 forintból megoldod"

Na, a fenébe, nekem ez sem lenne akkor olcsó :)

2018. okt. 25. 08:19
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Olvastam csak tehát ha nem ez a valóság akkor ne kövezzetek meg. Szóval volt ugye a hatvanas évek elejétől egészen 1975-ig a vietnami háború, Vietnam közel esik Thaiföldhöz. Nagyon sok amerikai katona megfordult ott és őket néha ha túlélték a borzalmakat szabadságra küldték. Hová mehettek, Laos-ba nem, Kambodzsában harc volt, Thaiföld maradt ami nem volt messze. Sokan rájöttek hogy a kiéhezett katonákat nőkkel kellene ellátni ezért indult hogy sokan a lányaikat adták örömlánynak. Aztán vége lett a háborúnak de sok prostituált maradt, és ekkor jelentek meg a nyugatiak elsősorban osztrákok németek, skandinávok. Sok családban azonban csak ifú gyerek volt és ők lettek a "ladyboy"-ok, mert voltak akik nem nőt hanem pasit kerestek . De ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani hogy minden thai vagy ázsiai curva csak ez náluk az ismert okok miatt így alakult és a törvény nem tíltja, viszont a kábítószer birtoklásáért hosszú szabadságvesztés jár.. Illetve hatalmas az ország nem tudom százmillióan vannak-e így értelem szerűen több a shemale. Nyilván Kínában is vannak de ott a kommunista diktatúra miatt nagyon is titkolják hogy mik a vágyaik.
2018. okt. 25. 08:20
 9/13 anonim ***** válasza:
30%
#7. Hát nem csúnyák a thai csajok az biztos.
2018. okt. 25. 13:16
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Köszi kettes a beszámolót! Bár itt tartanánk már... :)
2018. okt. 25. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!