Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Thaiföldön miért olyan sok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thaiföldön miért olyan sok a Transzvesztita?

Figyelt kérdés

Thaiföldön nagyon sok Shemale lány van és a többségük nagyon szép de miért van olyan sok Transzexuális lány abban a országban?

Bátyám és családja voltak nyaralni Thaiföldön Bangkokban voltak és mondta hogy amikor este sétáltak volt nagyon sok szex bár bordélyházak ahol ki volt írva világító betűvel hogy Shemale.

Azokban a bárokban valószínűleg Transzvesztita prostituáltak dolgoznak.

2018. okt. 24. 23:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hatos

Félreértés az iróniát. Nekem mindegyik egyforma, amelyiknek ferde a szeme

2018. okt. 26. 03:38
 12/13 anonim ***** válasza:
39%
En Thaiföldön éltem és most nagyon szegény vagyok ,de az biztos ,hogy kevés transzvesztita van ott. És a biszexeszekbol és a homokosokból is kevesebb mint itthon. Elet a leírtaknál most sokkal drágább. A fizuk is nagyobbak. A Magyar turisták 80%-a Nő. Ők mind szexturistak. Egyébbként rendkívül veszélyes hely.
2018. nov. 6. 22:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

#2 illetve #6 vagyok.

Előttem szólótól kérdezem, merre éltél Te, hogy "rendkívül veszélyes helynek" titulálod?

Mindig egyedül utaztam, éjjel-nappal magam jártam a várost, sokszor valóban elképesztő kis sikátorokban, soha semmilyen félelem érzetem nem volt.

Igaz, nem láttam magyar szexturista lányokat sem, (lehet tőlük kellene félni?) épp úgy turista szalámit sem láttam a 7elevenben. Nem tudom mitől vagy most szegény, ahogy írod, és azt sem értem milyen drágaságról beszélsz. A sör mondjuk egy bárban drága az itthoni TESCO áraihoz képest, de ha itthon bemész egy kuplerájba, vagy véresen jössz ki, vagy minimum egy havi nettó minimálbért elköltve. KInt ha akarod egy pohár sör mellett nézegetheted a gyönyörű táncosokat, ha fizetsz nekik lady drinket az jó, ha nem fizetsz az is jó.

Shemale pedig rengeteg van, de kellenek hozzá szemek, hogy valaki felismerje őket.

https://www.youtube.com/watch?v=YPMyxyENLlQ

itt valójában 6 pasi táncol.

https://www.youtube.com/watch?v=yLrzmBU81_c

Ő pedig a helyi zsűriknek is túljárt az eszén.

Jó szórakozást.

2018. nov. 8. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!