Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyire csökkenti le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire csökkenti le a szemetekben egy pasi értékét, ha bevallja nektek, hogy - kizárólag a négy fal között - néha crossdresserkedik?

Figyelt kérdés

2017. dec. 27. 21:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
0-ra viszi le. Nem érdekelne a továbbiakban.
2017. dec. 27. 21:04
 2/12 anonim ***** válasza:
14%

Jó lesz otthoni csiccskának.

Számomra nem Férfi az ilyen

De szívesen bszigatnám ugráltatnám mint egy kutyát még le is köpném ha nem csinálja jól pikk-pakk.

Az ilyet csak rúgni alázni lehet

Szeretni Tisztelni nem.

23 N

2017. dec. 27. 21:05
 3/12 A kérdező kommentje:
2017. dec. 27. 21:11
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

nem zavarna

volt már h beöltöztöttem a pasimat nőnek - utána ugyanolyan férfi volt a szememben. hiszen ez csak játék (szerepjáték). az én agyammal lenne gond, ha ezt másképp gondolnám.

más a helyzet amikor transzvesztita, vagyis a lelke valójában nő. és ha teheti folyto női ruhában van. akkor valószínűeg szakítanék vele. de a kettőt nem szabad összetéveszteni. a crossdresser csak szerepjáték.

2017. dec. 27. 21:14
 5/12 anonim ***** válasza:
16%
Ez vagy látens homoszexualitásra, vagy biszexualitásra, vagy transz hajlamokra vall, később már a négy falon túl is nőként akarsz kinézni. Az ilyen emberre nem tudok úgy nézni, mint más, egészséges, génhiba nélküli férfiakra. A férfi azért férfi, hogy erősebb jellem legyen, mert ez így van az evolúcióba kódolva. A legtöbb nő szemében hatalmasat zuhansz ezzel az információval, még akkor is, ha csak "néha". Nem véletlenül a dominák csinálják a nővé nevelést, olyankor nagyon kicsi a "férfi" a szemükben.
2017. dec. 27. 21:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

5-ös nagyon el vagy tévedve

bár sajnos ez reprezentatív

Kérdező, jobb ha előbb kideríted mennyire felvilágosult, nyitott a barátnőd. Ha konzervatív és prűd, akkor jobb ha ez örök titok marad.

Sok nagybetűs Férfi titokban nőnek öltözik v biszex és orál szexet csinál férfiaknak mégis igazi "alfa-hím"nek látják hiszen csak a külsőségek számítanak az ilyen begyöpösödött embereknek. Vannak dolgok amire nem érett meg még a világ, jobb ha titokban marad.

2017. dec. 27. 23:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!
2017. dec. 28. 10:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna. Tán még segitenék is neki néha, hogy megvalósitsa álmát. Megkérdezném, hogy miért csinálja, és mi benne a jó neki? valószinű hogy szeretne a nőkkel azonsulni.Igy engem is jobban megért, és az csak nekem jó.
2017. dec. 28. 10:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor vagyok bugyiban otthon, a barátnőmet nem zavarja.
2017. dec. 28. 12:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Mindkét álláspontot megértem.
2017. dec. 28. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!