Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire csökkenti le a szemetekben egy pasi értékét, ha bevallja nektek, hogy - kizárólag a négy fal között - néha crossdresserkedik?
Nem vagyok lány, ezért a válaszom nem lesz 100%-ban releváns, de azért megírom :)
Magyarországon ez a téma sajnos nagyon nem menő manapság, nem tudom, mikor lesz a társadalom elfogadó, nyílt. Elnézve, hogy mi van otthon, legalább még 50 év ha nem több...
Másrészt, ha épp belemész egy kapcsolatba, nem ezzel indítasz :) Én 10 évig rejtegettem magam a barátnőm előtt... Azalatt persze megismer és megszeret, szóval az egész azon áll, téged mint embert szeret-e a másik. Ha szeret: elfogad ahogy vagy.
Azoknak, akik azt mondják, hogy egy crossdresser pasi csakis meleg lehet, üzenem: tájékozódjanak, olvassanak. A crossdresserek 90-95 %-a nem meleg. A nőket szeretjük. És hogy miért csináljuk? Jó kérdés. Sok oka van. Kíváncsiság, kiszakadás a megszokottból, vagy mert kényelmes a ruha és a cipő. És nem is hinnétek, hány férfi csinálja ezt. Egyes kimutatások szerint a férfiak 10%-a öltözik nőnek, így vagy úgy, és 32 %-a hord női cipőt. Én már csak a cipővel és a szoknyával ellennék, de mivel az utcára nem mehetek csak így ki mindig, ezért kell teljesen beöltöznöm. Megjegyzem, olyan nyitott munkahelyen dolgozom, ahol férfi létemre megengedik, hogy női cipőben dolgozzak (!!!). Multicég... És persze nem Magyarországon van ez...
Lányok, ti, akik lenézitek azokat a férfiakat, akik ezt csinálják, kicsit gondoljatok bele. Egy férfi, aki néha nő, a legjobb barát és barátnő is tud lenni egyben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!