Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmenjek nemi beteg szűrésre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek nemi beteg szűrésre úgy hogy gumival voltam egy lánnyal Thaiföldön?

Figyelt kérdés
Thaiföldön nyaraltunk haverokkal. Összebarátkoztam egy nagyon kedves csinos Thai lánnyal. Hatalmasat szeretkeztünk legjobb élmény volt eddig, de sajnos kiderült hogy fizetős lány, viszont védekeztem húztam gumit.
2017. dec. 28. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj, legalább megnyugszol.
2017. dec. 28. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Thaiföldön szinte csak vizetős lányok vannak :) és hát sajnos sokan nemi betegek. Ha csókolóztál vele, kinyaltad, gumi nélkül szopott le, akkor én a helyedben elmennék.
2017. dec. 28. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Így van.

Ha csak gumiban megdugtad, és esetleg megcsókoltad kétszer rövid ideig, akkor szinte nulla az esélye az AIDS-nek, de ha volt mondjuk hosszabb oral szex, vagy gumi nélkül is behatoltál, nem tiéd volt a gumi, nem láttad, ahogy kinyitja, akkor menj el HIV tesztre, mert Thaiföldön a lakosság jelentős része AIDS beteg, főleg az északi régióban. Szerintem a prostik akár 50% lehet HIV fertőzött Pattayan.... de fogalmam sincs, az egész országra 5%-os adat rémlik. Meg persze van hepa, de az nem olyan nagy para :)

2017. dec. 28. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Az meg hülyeség, hogy Thaiföldön csak fizetős lányok vannak. Mindenki azt talál, amit keres. Ha olyan helyen vagy, ahol nincsenek turisták, senki nem fog lehúzkálni. Aki tömegturizmussal utazik, az így jár.
2017. dec. 28. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem ártana.
2017. dec. 28. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy a thai lány nem fiú volt.

Én a helyedben mennék és megvizsgáltatnám magam.

2017. dec. 28. 17:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha csak vaginálisan hatoltál be és a gumi tiéd voot és semilyen más testnedv ide értve a csók nem voot akkor szerintem fölöleges de za megnyugszòl tőle akkor csináltasd meg a szűrést
2018. márc. 29. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!