Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy időnként eszméletlenül kívánom az anális behatolást?
Figyelt kérdés
Alapból a párommal punciba szoktuk, de vannak időszakok, amikor úgy érzem, hogy nagyon kell egy kiadós anál-szex. Más nő is van így ezzel? Njún. 15. 13:16
11/14 anonim válasza:
Hasonlóan érzem én is néha. Heti 1-2x szokott nálunk anál lenni, de vannak alkalmak amikor iszonyat kívánom hogy popsiban tegyen magáévá és belém élvezzen.
12/14 anonim válasza:
#7 Respect.Én is tolnám popsiba,ha lenne ilyen kolléganőm..Ilyenkor csak a popsiját dugod meg?
13/14 anonim válasza:
Nagyon ritka az ilyen nő ! Volt kapcsolatom 10 nővel ebből egy se kívánta.
14/14 anonim válasza:
Nincs is jobb néha a(n)nál. Bár nem vagyok nő de szerintem olyan ez mint nekünt a sz*patás, időnként jól tud esni, fő a változatosság;)
F36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!