Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A dupla behatolás ezen formája...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dupla behatolás ezen formája létezik?

Figyelt kérdés

Szóval csak annyi, hogy egy v*ginában 2 p*nisz van, a seggbe semmi nincsen. Egyszer láttam ilyet p*rnóban, de nem tudom, hogy az átlag embernek kivitelezhető e. Ha igen kipróbálnám, és éppen ezért szeretnék mellé tanácsokat/tippeket kérni. Sima hármasban már volt részem. Aki csinálta a dp bármelyik formáját írjon rám, meghallgatnám az élményeit.

27/l

2024. aug. 8. 19:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

Számoljuk ki!

Egy átlagos pasi csípőszélessége 39-45 cm.

[link]

Az átlagos magyar péniszhosszúság 14.99 cm.

[link]

Adott tehát két, az egyszerűség kedvéért 40 cm-es szakasz, amelynek közepére derékszögben egy 15 cm-es szakaszt állítunk. Ez egy fordított T-t eredményez (de lehet rendes T is, ha a pasi felénk fordul, mindegy). A kérdés, hogy ha a két T vízszintes szárát összeérintjük, és mindkettőt a T végpontjai körül elfordítjuk annyira, hogy a függőleges szárak, azaz a péniszek összeérjenek, milyen szöget fognak bezárni?

Az elfordulás 105 fokos. A két pénisz tehát szintén 105 fokos szögben találkozik. Azaz a derékszögnél valamivel laposabban.

Mivel azonban nem merev (haha!) mértani idomokról beszélünk, van némi mozgásterünk, hogy az eredményt a kívánt irányba, azaz a közös koitusz irányába mozdítsuk. Minél inkább csökkenti a két férfi a csípőjük közötti szöget, annál nagyobb az átfedés a péniszük között, és annál inkább el tudják hajlítani oldalirányba. Ennek az szab gátat, hogy a csípőjük nem érintkező másik végpontjai közé be kell férnie a csajnak.

Tételezzük fel, hogy ő egy vékony kis petite loli, és a csípőszélessége 32 cm. Ha a két férfi éppen ennyi helyet hagy neki, akkor a farkuk kb. 6-7 cm-es darabjával elméletileg el tudják érni a csaj punciját. Ezután azonban csak nagyon szűk lehetőségük marad mozogni, és azt is együtt kell nekik. Nagyobb farkak esetén persze több jut a csajnak.

Egyszóval valószínűleg meg lehet csinálni, ha a két pasinak kellően nagy a farka, egyforma magasak, a csaj kellően kicsi, és nagyon összahangoltan tudnak mozogni. Továbbá a csávókat nem zavarja, hogy egymás farkát dörzsölik.

okt. 8. 18:25
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
A nejem a farkam mellé néha benyomja a dildot ism ami ugyan "csak"3 cm vastag, de ez igy nagyon érdekes nekem is, ő meg hatalmasat élvez tőle.
okt. 9. 12:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

12. Hüvelybe hogy fér neki be? :o

Örülök ha a párom befér.. :(

okt. 9. 16:57
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Amikor már fel van izgulva akkor befér. A farkam 5 cm, olyankor nagyon szűk, és nagyon feszít. 12#
okt. 9. 17:07
 15/19 anonim ***** válasza:
13. Jó ég, durva. Párom 5,5 és alig fér be. De már szerencsére jobban bele tudok lazulni, de nekem idő kell. Neki mi vált be? Előjátékkor el szokott menni? Ő nem szűkül vissza ha igen?:)
okt. 9. 17:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Ő csak dugástól élvez, sosem engedi máshogy. Jól tágul, lehet a sok sport az oka.
okt. 9. 17:30
 17/19 anonim ***** válasza:
16. Én is sokat sportolok, en épp szűk vagyok tőle. Akkor ez genetika is lehet. Köszönöm a válaszod. :)
okt. 9. 17:32
 18/19 Lazy Lover ***** válasza:
60%
Nincs két egyforma pénisz úgy nincs két egyforma hüvely se meg a gyerek is ki fér úgy két pénisz is bele fér
okt. 9. 21:11
 19/19 anonim ***** válasza:
68%
18-as, nem is az a kérdés, hogy befér-e, hanem hogy hogy fér oda két férfi egyszerre.
okt. 9. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!