Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy rövid pénisz, hogy tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy rövid pénisz, hogy tud egyáltalán behatolni a hüvelybe?

Figyelt kérdés

A kötelező: hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi, nyilván azért kérdem, mert nem tudom!

Tehát mi megy be a mskk vagy mi? Mert a hüvely nem a külvilágtól kezdődik, ott vannak a kis meg nagy ajkak a nő teste is akadály több helyzetben, akkor mondjuk egy 10-12 centis vagy mèg kisebb pénisz egyáltalán hogy megy be?

júl. 22. 13:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Ha nincs mellé pókhasad, akkor be tud menni
júl. 22. 13:59
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem 1 centis a f.szod, akkor bemegy. Amúgy csak azért is! Mi ez a kicseszett hülye kérdés???
júl. 22. 14:12
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Gondolom még sosem szexeltél, mert másképp nem kérdeznél ilyet. A standard misszionárius,lovagló és kutya pózoknál kellően jól odafértek egymáshoz akkor is ha nem lókolbász. Nyilván minél kissebb annál kissebb a mozgási lehetőséged. Ha molettabb nővel próbálkozol, akkor lehetnek olyan pózok amit totál felesleges erőltetni, ugyan így ha te vagy elhízva az is centiket "rövidíthet" a használhatóságból.
júl. 22. 14:16
 4/12 A kérdező kommentje:
3! Nos valóban nem, csak pettingig jutottam el. Csak így már bocs, hogy így írom, mikor matatok odalent, azért a hüvely nem olyan mint egy lyuk, hogy egyből kezdődik, most elképzelem, hogy akinek kicsi van, az egyáltalán mennyit tud belőle bedugni a hüvelybe, ezért is csodálkozom mikor ilyet olvasok, hogy 11-12 centis pénisz az sok nőnek elég, hát én így férfiként kívülről nézve azt gondolnám, hogy minimum 15-16 centi kell, hogy odaférj rendesen (nekem 14 van és ezt se érzem nagynak) a másik viszont a vastagság, egy ujjam se nagyon fér be rendesen, hogy ide ilyen 5-6 centiseket, hogy dugnak be páran, mondtam is, hogy én így 4.5 centimet meg soknak érzem. szóval azut érzem, hogy, hogy az ideális pénisz legalább 15 centi hosszú és maximum 3 centi vastag.
júl. 22. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A punci úgy helyezkedik el, hogy könnyen hozzáférjen az ember. Az evolúció arra játszott, hogy szinte bármilyen farokkal (akár 5-6 cm) is relatív könnyen be tudj hatolni és meg tudd termékenyíteni a nőt. Bár más nyílás, de a fenti ok miatt, a lányoknak húgycsöve ~4* rövidebb mint a fiúknak. A szaporodás oltárán még azt is beáldozta az evolúció, hogy ezáltal sokkal kitettebbek a fertőzésekre, mint a férfiak.

Ne aggódj, ki van ez találva. :)

júl. 22. 14:36
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

Az ujjam se nagyon fér be...

Ne 10 éves kislányokat molesztálj.

Maximum 3 cm vastag 🤣 5cm alatt úgy veszik el mint a befizetett adód.

10-12cmből valóban nem sok minden érez egy felnőtt nő.

júl. 22. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Én egyszer részegen lankadt/félkemény farkammal dugtam egy csajt kb csak a csiklóját izgattam mert be nem tudtam dugni neki, de hatalmasat élvezett. Reggel mikor felébredtünk már állt rendesen, dughattam bárhogy nem tudott elmenni.
júl. 22. 15:40
 8/12 A kérdező kommentje:

6! Hidd el nem tíz éves, van az húsz is, vagyis lesz, idén novemberben, ha jól emlékszem! 😉

Hát nem tudom, hogy ide bármi nagyobb, hogy megy majd be, mondjuk mondja is, hogy ő nagyon szűk.

júl. 22. 15:51
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
A sárgarépa hatását próbáld ki.Jó erősen mellé kell kötni.
júl. 22. 16:27
 10/12 anonim ***** válasza:
44%
14 cm alatt selejt, az nem hatol be sehogy csak beesik.
júl. 22. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!