Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik, hogy a pasi már nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy a pasi már nem szűz és mégsem találja a punci bejáratát és behatolás előtt, pár perc előjáték után elélvez?

Figyelt kérdés
Ha volt már nővel, akkor ennek mi az oka?
2023. nov. 16. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég tapasztalt hogy be találjon
2023. nov. 16. 17:28
 2/12 anonim ***** válasza:
17%
Az hogy az ilyen szexre képtelen,és nem FFI, szànalmas..
2023. nov. 16. 17:30
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
Vaksötétben nem olyan könnyű ám megtalálni a puncit.
2023. nov. 16. 17:31
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem bármit állított is, vagy szűz volt, vagy erősen tapasztalatlan. Csak ugye férfiként beismerni, hogy nincs tapasztalatod, az egyenlő a legtöbbször egy párkapcsolati öngyilkossággal. Másként egy szűz férfivel bizonyos kor felett szóba sem állnak nők. Gondolom pont ezért nem teregette ki. Aztán persze kiderült, mint az említett példa is mutatja.
2023. nov. 16. 17:47
 5/12 anonim ***** válasza:
22%

😟😟😟

Hat ez durva, de neke..is volt msr tapasztalatom ilyen gyoker fsszikkal a 30-40es korosztalybol...

A nevelt fiam nem ilyen bena, pedig csak 19.

46N

2023. nov. 16. 17:52
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Sok minden érdekes előfordul már ebben az öreg korban. Azt nem írtad, a te pasid hány éves? Én már 65 éves vagyok. Vizelési ingernek álcázott magömlésem volt orgazmus nélkül. Pedig sokáig már nem volt ondóm, és azt hittem, multiorgazmusos vagyok, pedig csak azért volt száraz orgazmusom, mert valamiért leállt az ondó termelés. Most meg valamitól megint sok lett. Vtaminok? Edzés? A jó isten tudja, de újra van lé, csak nemm tudni, mitől? Csak úgy kifolyt, mintha vizelnem kellett volna, de nem pisi volt, mert közben vertem a farkam, és az állaga is olyan, folyékony szappan szerű volt.
2023. nov. 16. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
#6 😟😟😟😂😂😂
2023. nov. 16. 18:08
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
A nem találja a punci bejáratát konkrétan kell értelezni, vagy úgy, hogy bekellett volna már tegye, de nem is próbálta? Az hogy elélvez egy férfi izgató előjátéktól, ehhez nem kell szűz legyen… Velem is megesett már.
2023. nov. 17. 02:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem lehet megtalálni? Nem olyan nagy terület, meg amúgy is, ha az ajkai közé teszed akkor igazából már csak végig kell benne húznod és ott lesz a lyuk az alsó végén :D
2023. nov. 17. 04:27
 10/12 A kérdező kommentje:
8-as Konkrétan nem találta. Rendben, de mindig mindenki elélvez egy izgató előjáték során?
2023. nov. 17. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!