Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 fallosz 1 punciban egyszerre...? Kinek mi a véleménye erről? 😉
Figyelt kérdés
Hetero pasiként bevállalnád?
Csajsziként kipróbálnád?
#Dupla behatolás punciba
2023. okt. 4. 10:46
4/24 anonim válasza:
Tapasztalatból mondjuk, hogy kitágul. Lassan ovatosan odafigyelve. De ezt a pár percet nagyon megéri rááldozni azért a felnyögésért és kéjes hangokért és sóhajért, amit ilyenkor hallok a páromtól.
5/24 anonim válasza:
Remélem egyszer kipróbálhatom. 34N
6/24 anonim válasza:
Nem vállalnám be. Szerintem ez alapból nem egy szokványos dolog, és közel sem képes rá bárki, illetve alapból kényelmetlennek gondolnám. Nincs baj a hármas szexel, de ez szerintem hülyeség.
7/24 anonim válasza:
Fújjj, az már minimum biszexes.
Orál + punci az okés, a többi nekem nem.
8/24 anonim válasza:
Pasiként semmi szín alatt még egy farkat az enyém mellett! Hogy azután az enyém is lerohadjon valami undorító fertőző nyavalyában? Egyébként fizikailag is teljes képtelenségnek tartom 100 kiló feletti súlyú embereknél.
9/24 A kérdező kommentje:
Eddig megoszlanak a vélemények. Kb.erre számítottam. 🙂
Én pasiként szívesen kipróbálnám megfelelő partnerekkel, és nem tartom ezért biszexnek magam, mert nem a kolléga farka érdekelne, hanem az hogy mit tudunk így kihozni együtt egy olyan vagány nőből, aki ezt bevállaja! Egyszer már majdnem összejött, a lány is akarta, de végül a srác sajnos megfutamodott. Azért én még nem adtam fel a reményt...
2023. okt. 4. 11:23
10/24 anonim válasza:
Én benne lennék de nem hiszem, hogy menne. A férjem egyedül is teljesen kitölt, nem hiszem, hogy beférne oda mellé bármi más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!