Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 fallosz 1 punciban egyszerre...? Kinek mi a véleménye erről? 😉
Figyelt kérdés
Hetero pasiként bevállalnád?
Csajsziként kipróbálnád?
#Dupla behatolás punciba
2023. okt. 4. 10:46
22/24 anonim válasza:
Én szeretem. Izgalmas volt első alkalommal kipróbálni. Nem tudtam mire készülnek a srácok. Lovagoltam az egyiken a másik a számba. Kivette a számból és mögém térdelt. Elkezdett matatni a fenekemnél. Azt hittem oda teszi. De meglepetésemre a puncimba ő is a másik mellé. Hát huh... hirtelen köpni nyelni nem tudtam. Jó keményen megdugtak így. Majd szét szakadok érzés, de ugyan akkor nagyon kellemes is. 26N
23/24 anonim válasza:
😍 Imádom.
Szerencsére kb minden hétvégén van benne részem.
24/24 SheLa válasza:
Izgat a dolog. Dildoval vibrivel volt mar benne részem. Izgi lenne két farokkal is. 1< lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!