Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fájt az eslő behatolás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fájt az eslő behatolás, véreztél? Utána jobb lett?

Figyelt kérdés

2023. okt. 23. 15:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Még nem volt első behatolás.
2023. okt. 23. 15:43
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Nekem anno nem fájt, azt mondanám inkább kicsit furcsa és kellemetlen érzés volt. Nem véreztem utána, max szerintem ilyen észrevehetetlen pár pöttyöt. Utána pedig persze amikor már tudod élvezni sokkal jobb.
2023. okt. 23. 16:04
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

Ez attol is fugg, hogy előtte már ujjazta-e magát!

F

2023. okt. 23. 16:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre nekem egy kicsit fájt, feszített. Szerintem nem voltam kellően ellazulva sem. Pár csepp vér volt csak. Azt hittem több lesz. Később semmi fájdalom, felváltotta az élvezet.
2023. okt. 23. 17:25
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Nekem fájt, éreztem ahogy feszül a hártya, többszöri nekifutásra sikerült csak, utána inkább semmilyen érzés volt. Egy kicsit véreztem. Az első néhány szexet nem élveztem egyáltalán, de nekem a partnerem is olyan volt, hogy kb bárkivel jobban jártam volna szerintem.
2023. okt. 23. 17:30
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán nem fájt, nem is véreztem.
2023. okt. 23. 18:59
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Kicsit fájt csak és nem véreztem. Ez mindenkinek tök egyéni. Az első pár perc után jobb lett, amikor pedig én kerültem felülre kifejezetten jó érzés volt.
2023. okt. 23. 20:06
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Nekem fájt, de egyáltalán nem veléreztem

Az első pár alkalom még nem volt teljesen fájdalommentes, de egyre jobb lett

Ma már semmi ilyen jellegű gondom nincs

2023. okt. 23. 20:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal rosszabbra számítottam. Inkább szúró érzés volt, nem mondanám fájdalomnak. Vártam, hogy erősödni fog, de fokozatosan alábbhagyott. Vérzés minimális volt. Egyre jobb lett utána.
2023. okt. 23. 23:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fájt,de nem véreztem. Előtte évekkel egy orvos kivizsgált, 11 voltam. Az a gép szakította át a szűzhártyámat akkor.
2023. okt. 23. 23:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!