Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/12 anonim válasza:
Nekem anno nem fájt, azt mondanám inkább kicsit furcsa és kellemetlen érzés volt. Nem véreztem utána, max szerintem ilyen észrevehetetlen pár pöttyöt. Utána pedig persze amikor már tudod élvezni sokkal jobb.
3/12 anonim válasza:
Ez attol is fugg, hogy előtte már ujjazta-e magát!
F
4/12 anonim válasza:
Elsőre nekem egy kicsit fájt, feszített. Szerintem nem voltam kellően ellazulva sem. Pár csepp vér volt csak. Azt hittem több lesz. Később semmi fájdalom, felváltotta az élvezet.
5/12 anonim válasza:
Nekem fájt, éreztem ahogy feszül a hártya, többszöri nekifutásra sikerült csak, utána inkább semmilyen érzés volt. Egy kicsit véreztem. Az első néhány szexet nem élveztem egyáltalán, de nekem a partnerem is olyan volt, hogy kb bárkivel jobban jártam volna szerintem.
6/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem fájt, nem is véreztem.
7/12 anonim válasza:
Kicsit fájt csak és nem véreztem. Ez mindenkinek tök egyéni. Az első pár perc után jobb lett, amikor pedig én kerültem felülre kifejezetten jó érzés volt.
8/12 anonim válasza:
Nekem fájt, de egyáltalán nem veléreztem
Az első pár alkalom még nem volt teljesen fájdalommentes, de egyre jobb lett
Ma már semmi ilyen jellegű gondom nincs
9/12 anonim válasza:
Sokkal rosszabbra számítottam. Inkább szúró érzés volt, nem mondanám fájdalomnak. Vártam, hogy erősödni fog, de fokozatosan alábbhagyott. Vérzés minimális volt. Egyre jobb lett utána.
10/12 anonim válasza:
Kicsit fájt,de nem véreztem. Előtte évekkel egy orvos kivizsgált, 11 voltam. Az a gép szakította át a szűzhártyámat akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!